mryvz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konu geçmişini görebiliyorsunuz. İlk başta linkli vermişti sonra düzenleyerek linki silmiş, şimdi sadece imzasında link gözüküyor.
Sizin bilmediğiniz ilgi alanınıza girmeyen bir konu olabilir. Ancak konuyu açan kişi kirli düşüncelerinizi kendinize saklayın filan diyerek ileri gidiyordu o mesajlar da silinmiş.

Tamam da biz bu konunun tröl konu olduğunu ispatlıyoruz, işin içinden gelen işi bilen biri olarak. Hala daha mod olarak forum kültürü bu diyorsanız sizin bileceğiniz iş.
Ben buradan bu konuyla boş yere ümitlenecek, dikkati dağılacak, gereksiz konulara odaklanabilecek kişilere durumu anlattım.

Ayrıca bu seo yönteminin de nasıl kullanıldığını uygulamalı olarak burada yapıldığını anlattım. Hee siz mod olarak durumu ifşalayan kişilerle münakaşaya girmesini hakaret ettiği mesajları silmekle yetiniyorsanız sizin bileceğiniz iş tabii ki.
Konunun geçmişini görüyorum inceleniyor konular tüm reportlara da ayrı ayrı bakılıyor. İlgili mesajların burada konuda durmasını istiyorsanız orasını bilemem, mesajlar silindikten sonra ilgili üyelere de ayrıca işlem yapılmaktadır.