denizlibilici adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ağır Ceza da +10 yıl hapis durumu gerektirecek davalar için mahkeme yürütülür normalde Asliye Cezada açmanız sizin açınızdan iyi yürüyebilirdi büyük ihtimalle anlaşabileceğiniz düşündüklerinden böyle bir durum olmuş
hasany19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yorumları görünce doğru bilgiyi vermek istedim 1. Asliye veya ağır ceza olmasına siz değil savcı karar verir.
2. Uzlaşmada bir desteğe ihtiyacınız yok sizi uzlaştırmacı birisi atandığı için iletişime geçecek ve şikayetinizi geri çekmeniz için ne talep ediyorsunuz dicek sizde ne istiyorsanız söyleyebilirsiniz. Örnek veriyorum o zaman 1.000₺ ile x alınırken şimdi bu x 5.000₺ ile alınıyor gibi düşünürek para veya kamu yararına çalışma gibi birçok şey isteyebilirsiniz. Yok ben birşey istemiyorum derseniz dava devam eder ve ceza alır. Sizden hariç dosyaları olduğu için siz ne koparırsanız kârdır zaten ceza alacaktır siz şikayeti geri çeksenizde..

Geçmiş olsun
ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam anlasabilirseniz sizin istediklerinizi verir uzlasırsınız. Ama kabul etmeyedebilir kendisine baglı o zaman dosya kapanır tekrar şikayetinize devam edersniz. Ama agır ceza olma sansı yok bu dosyanın bir yanlısınız olmalı ayrıca 4 tane hükmün bırakılması varsa o adam su an dısarıda değildir zaten buda bir yalandan ibaret bırakın 4 defayı 1 defa geri bıraktıysa 2. de mutlaka girerdi heleki agır ceza ise. Hükmün geri bırakılması 5 yıl süresi var bu kişinin 4 tane geri bırakma varsa ve içeri girmediyse 20 yıldır her 5 senede bir yapıyor olması lazım bu sucu 5 seneyi tamamlayarak
cozucem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Anlaşmak zorunda değilsin Zararın tazmini iste büyük ihtimal eleman infaz yakacak ödeyecektir
Selamlar , 5 ay önce gece vakti trafik kazasına karıştım üst geçitin ve alt geçidin olduğu yerde ve yayanın geçişine kapalı yolda azami hızda aracımın sol kapısından yayaya çarptım yaya ağır yaralandı (kolu bacağı kırıldı) . Savcı idari tedbir kararı verdi karşı taraf şikayetçi oldu…..
Bugün Uzlaştırmacı aradı görüşmek üzere adliyeye davet etti. Uzlaşmaya açık olduğumu belirttim. Karşı tarafın ne tür taleplerine onay vermeliyim ? aracımın 15.000₺ masarsfınıda kendim karşıladım… fikirlerinizi bekliyorum….