Kişisel PayPal hesabı açılımı yapıldı 15 DK gibi kısa bir sürede hesabımı aktif edip tarafıma ulaştırdı, satın alımdan önce sorduğum tüm soruları cevapladı ve aklımda şüphe kalmamış oldu, kendisine çok teşekkür ederim
Paypal hesabı alındı, 20 DK da teslim edildi. İlginiz alakanız için teşekkür ederim
Hayki bu işte önereceğim en kral adamlardan işini biliyor paypal aldım 2.defa 1.hesabı toplam 4 -5 ay kullandım benim yüzümden kapandı tekrarardan açtırdım hızlı kaliteli hizmet aşırı yardımcı oluyor
sorunsuz paypal hesabı alındı güvenilir
Paypal hesabı alındı, inanılmaz hızlı ve detaylı bir şekilde yardımcı oldu. Teşekkür ederim
Paypal hesabı alındı. ilgili dürüst arkadaş rahat olun.20dk işlem tamam
kişisel hesap aldindi hızlı ve güvenilir
Paypal hesabı alındı hızlı ve ilgili bir alış oldu. Her şey için teşekkürler.
Arkadaşa ödeme yaptım 20 dakikada teslim etti her türlü bilgilendirme yaptı eline sağlık bundan sonra burdayım belli oldu :=)
Çok hızlı bir şekilde işlemi tamamladık teşekkürler.
bir hesap alindi cok tşk ederim
Kişisel paypal hesabı satın aldım hocama sorularıma cevap verdiği ve ilgilendiği için teşekkür ederim
Business hesap açtırıldı. Hızlı güvenilir işlem.
PayPal hesabı alındı , hızlı ve sorunsuz alışveriş için teşekkür
Hesap alındı, hızlı teslimat.
Paypal hesabı alındı çok yardımcı oldu teşekkür ederim
PayPal bireysel hesap alındı, teşekkürler.
Geçen hafta bende arkadaştan bireysel paypal hesabı aldım 15-20 dk da işlemi yap sağolsun ,kredi kartımı ekleyip 2-3 işlem yaptım herhangi bir sorun yaşamadım şimdiye kadar ama Paypala güven olmaz heran kapanacak korkusu ile işlem yapıyorum ,yanlış anlaşılmasın yurtdışındaki arkadaşlar bile bazen sorun yaşayabiliyor bu paypalın katı politikasından kaynaklı
Paypal hesabı alındı hızlı ve ilgili olduğu için teşekkürler
usdt ödemesi yaptırıldı işinde başarılı ve güvenilir birisi ++
Paypal hesabı aldım 30dk içinde kurdu aktif çalışıyor A+++
Hesap açıldı sorunsuz. İlgi alaka için teşekkürler.
Kişisel PayPal hesabı alındı , hızlı ve sorunsuz bir şekilde teslim etti.
+payoneer hesabı için de destek sağladı.
Hızlı ve guvenılır alıs verıs ıcın tesekkur ederım kendısıne 5 dakıkada teslım aldım hesabı
Paypal hesabı alındı. Hızlıca işlemler tamamlanıp teslim edilmiştir. Teşekkürler
PayPal bireysel hesap alındı, teşekkürler.
10 Dakika İçerisinde Ödemesini Yaptım Hesabı Açtı ve Sorduğum Tüm Soruları Cevapladı Eline Emeğine Sağlık +ref
Sorunsuz şekilde kişisel PayPal hesabı alındı, ilgili ve hızlı bir tedarikçi.
paypal alındı güvenilir ++
PayPal alındı. Güvenilir. Hızlı.
Merhabalar 1 adet alabilir miyim
Bir adet kişisel PayPal hesabı aldım, aynı gün içinde teslim edildi ve tüm bilgileri sağladı. Güvenilir +
Whatsapptan iletişime geçildi.
Merhaba, paypal hesabı açtırmak istiyorum. Temu referans siteminde biriken bakiyem mevcut ve Temu sadece Paypal ödemesi yapıyor. Bu parayı ben Türkiye banka hesabıma çekebilir miyim?
Edit: Hesap satın aldım, Temu'da biriken parayı almak isteyenler için kişisel muhtemelen hesap uygun olmayacaktır, Business hesabını bilmiyorum. Ek olarak bilgisayar erişiminde VPN gerekiyor. Sorunsuz bir alışverişti ve arkadaş ilgiliydi. Bol kazançlar, +ref.
Edit: Ben denemedim fakat Temu'dan para çeken arkadaşlar olmuş.
paypal hesabı alındı çok ilgili bir arkadaş henüz test etmedim. temu için kullanan arkadaşlar var ise bilgilendirirlerse sevinirim.
edit test edildi payoonerr hesabımı ekleyemedim paypal'a. Hesap kapanmadı şu an beklemedeyim.
Paypal business hesabı alındı, hızlı teslimat güvenilir satıcı.
paypal hesabı alındı çok nazik bir arkadaş kesinlikle öneririm her aşamada bilgilendirdi ve ilgilendi. telafi konularında da bekletmeden müdahale etti. teşekkürler.
Merhabalar 1 adet alabilir miyim
Hayki bu işte önereceğim en kral adamlardan işini biliyor

paypal aldım 2.defa 1.hesabı toplam 4 -5 ay kullandım benim yüzümden kapandı tekrarardan açtırdım hızlı kaliteli hizmet aşırı yardımcı oluyor
Bir adet kişisel PayPal hesabı aldım, aynı gün içinde teslim edildi ve tüm bilgileri sağladı. Güvenilir +
kesinlikle memnun kaldım herkese öneririm çok sağolun herşey için tekrardan. iyi çalışmalar.
Çok hızlı bir şekilde işlemi tamamladık teşekkür ederim. ��