sağlık sigortası dediğiniz şey ücretsiz miş gibi yazmanız manidar randevu rahatlıkla bulunuyor e-nabizi detaylı incelemiş olsaydınız boş yer oldugunda benim yerime randevu al seçeneğini görürdünüz zenginsen gidersin tabi özele
Ücretsiz diye bir şey yazmadım sadece devlet hastanesinde eziyet çekmektense randevu süreci olsun ondan sonrası olsun sigorta ile rahat rahat işlemlerimi yapıyorum dedim. Ayrıca devlet hastanelerinin ödemeleri maaşınızdan her ay gitseniz de gitmeseniz de kesiliyor. Yani o açıdan bakarsak devlet hastanesi de ücretsiz değil. Randevu al seçeneğini biliyorum ancak o da randevu boşa çıkarsa işe yarar bir sistem yoksa randevusu olan birini iptal edip sizi yerine geçirmiyor. Konu içerisinde de defalarca kez yazılmış en yakın 1.5 - 2 ay sonrasına randevu verilen onlarca branş mevcut. Siz devlet hastanesine gitmeye devam edin kimse zorla özele göndermiyor sizi. Zaten kimse niye devlet hastanesine gidiyorsunuz da demiyor siz bir iddia ortaya attınız bizde öyle bir şey olmadığını belirttik.