rufiqcavadov adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
3. Party işlem konularına hakimim hocam. Yani adam Beni mesajlaşma sistemi var sağ tarafda atıyorum gel telegramda konuşalım falan deyince bunlara dikkat edersem gitmezsem sorun yok demektir diyorsunuz öyle mi?

Mesela bir de şey var Benim banka kartımda para diyelim onun üzerinden alışveriş yapacağım diyelim. Mesela Azerbaycan banka kartı Bende o yüzden diyorum. Adama para aktarmam için bankaya gitmek zorunda kalmak da istemiyorum o nasıl olacak hocam?

Adam ilk mi gönderiyor parayı onu demek istiyorum. Çünkü atıyorum adamdan alışveriş yapıyorum ya. Banka iban numarası var orda o açıdan diyorum. Dünya bankalarına da transfer işlemleri gerçekleştirilebiliyor muyum Azerbaycan kartından?
Kripto satarken gönderilen para hesabınıza düşmeden kriptoyu serbest bırakmamalısın ne olursa olsun. Binance’in desteklemediği hiçbir kurumdan ödeme kabul etmemelisin. İstediğin bankaya istediğin transferi gerçekleştirebilirsin

Banka kartından alışveriş derken, eğer karşı taraf sizden ürün vs almanızı istiyorsa asla böyle bir şey yapmayın. Gelen giden paranın kimin adına olduğunu doğrulayamadığınız her senaryo dolandırıcılığa açık.
Herhangi bir sorunla karşılaştığınızda destek bölümünden şikayet, itiraz gibi talepler oluşturabilirsiniz genelde 72 saat içerisinde çözülür, fakat 1-2 ay beklenildiğini de biliyorum .