peaceriver adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sen katrilyonlar da kazansan bu kibir, ego, "çohhh zenginn" olduğunu ispatlama çabası devam ettiği sürece kazanmaya değil kaybetmeye mahkumsun, üzgünüm.
Faturaları gösterince, milyonlar kazandım deyince ilham vermiş olmuyorsun, sadece iğrenç şekilde itici oluyorsun, kusura bakma.
İlham vermek başarı hikâyeni -fatura gösterme gibi ezikçe ve çocukça davranışlar sergilemeden- anlatmakla, bu süreçte yaşadığın zorlukları ve bunları nasıl aştığını paylaşmakla olur benim bildiğim. Örneğin şu konu gibi:

https://www.r10.net/internetten-para...-hikayesi.html
aynen kaybetmeye mahkumum. yıllardır kaybede kaybede bu noktaya geldim. demek kazansam ne olurdu(:

linkte gönderdiğin konunun yüzlercesini açtım. bir o kadar video çektim. sayısız defa ücretsiz kaynak ve araç paylaştım.
istersen gönderdiğin örnek konudaki Misafir; kardeşime sor. eğer o "melih elinden geleni yapıyor" demez ise, sana sonuna kadar hak vereceğim.

sıfırdan yaptıklarımla gurur duyuyorum tabi. ama böbürlenmeye hiçbir zaman gitmedim.
hatta egomu o kadar düşük tutuyorum ki, her zaman insanlara şunu tavsiye ederim. "melih bile yapabildiyse, ben daha iyisini yapabilirim" deyin kendinize.
şimdi kendimi herkesten üstün mü görüyorum, yoksa herkesin benden üstün olduğunu mu vurguluyorum?

ama sende haklısın. 3 yıl önce birilerinin başarısını görünce, içe dönüp sorgulamak yerine dışarıyı eleştiren biriydim senin gibi.
zamanla başarı kazanabilirsen, o zaman başkalarının emeklerine daha saygı duyabilirsin. ve o zaman, bir ilham ve gösteriş arasındaki farkı daha iyi anlayabilirsin. (: