linçlenmemeyi beklemiyorum, fikirlerimizi acakca ifade edip deşarz olacagimiz tek bura kaldi🤩🤩 simdi basliyorum...
***Oyle de; vara yoka zirt pirt hastaneyi boş yere meşgul eden manyaklarda var, 65 yaş ustu alti, misal bizim kafileden biri başi agrisa acile gider serum alir, randevusuz gider,acilden girer, sonra ilgili polik.. doktordan sira almaya muayene olmaya calisir, alinca tmm alamayinca beddua😂, milletin hakkina girer, bana hastane denildigi zaman gicik oluyorum, ayda en az 6 7 kere gidiyoruz boş yere, recete yazilir ilaci aliriz, 1 tane icilir gerisi bos durur aylarca sonra çöp.. bu tip insanlara once kendi ailemden olmak uzere cok ama cok kiziyorum..misal kendim tedavisi mumkun olmayan bir hastaligim kby var , ilac kullanmiyordum bu hastalikdan once, hastaligi ogrendikden sonra da tek ilac parol disinda yasak denildi, onu da kullanmiyorum zaten, senede bir kere 1 2 gun agir grip geciririm o.., dr ilac yazinca icimden acaba hangi anlasmali firmaninkini yaziyor ticaret aklima gelir, genelde yazilan hicbir ilaci almam, nane limon rezene karaturp ihlamur igde meyva sebze en iyi ilaç.. Birde gereksiz hastaneye giden kesim icin her girise 100 tl alsalar bak o zaman hastanelere sen giden gercek hastalar olacaktir.. bakiyorum hep bunaklar zaman gecirmek icin orada..