Yaklaşık 1 aydır forum üzerinde araştırma yapıyorum. Mevcut işim ( Kripto ) gereği zaten 3 yılı aşkın süredir sürekli evde bilgisayar başında çalışıyorum.
Baktığımda sanırım benim için en mantıklı olan SMM Panel oluşturmak nedeni ise zaten günü 17-18 saatini bilgisayar başında geçiriyorum ve Panel üzerinde 7/24 kesintisiz destek vermeyi hedefliyorum.
Ama bazı şeyleri öğrenmem gerekiyor ;
1 - Servis sağlayıcıları arasında gerçekten hiç sorun yaşatmadan müşteri memnuniyeti sağlamak adına kesintisiz hizmet veren ve örnek 365 garanti sunulan sağlayıcıları nereden bulacağım ? ( Satın almam mı gerekir)
2 - Servis sağlayıcılarından aldığım hizmeti müşterilere ortalama % kaç kar ile satabiliyorum. ( Özel değilse ve bilginiz varsa sevinirim)
3 - Reklam çalışması konusunda sosyal medyaya mı yönelmeliyiz yoksa Google üzerinden mi reklam vermeliyiz.
4 - Bu işe girerken ne kadar sermaye olması bizim için önemli olur
5 - Paneli açtığımda ilk 100 üyeye 10 TL deneme bakiyesi verme fikri mantıklı olur mu ?
6 - SMM paneli arayüzünün kullanımı kolay mı ? X bir kişi sipariş verdiğinde süreç nasıl ilerliyor.
Bu konular hakkında belki yanıt vermek istemezsiniz , belki danışmanlık hizmeti veren arkadaşların sunduğu bilgilerdir. Yine de öğrenmek istedim.
-- İşin finalinde sürekli evde olduğum için bu düşünceye girdim. Fikirlerinizi bekliyorum