zirveder adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam ben profostonel olarak bisiklet downhill sporuyla uğraşıyordum en son bir yerden atlarken bisikletin ön teker ve ön maşası ayrıldı iki bileğimin üstüne düştüm ve iki bileğim kullanılmaz haldeydi ellerim resmen bileğimin üstüne yamulmuş haldeydi ve o an bayılmıştım ardından hastanede 2 amileyat atlattım atel taktılar ve platin taktılar ardından iki ay fizik tedaviye gittim size şöyle söyliyim fizik tedavi deli gibi acıtıyor elektrik veriyorlar damarlar vb açılsın diye her sabH gidiyordum ama faydasınu görüyor gibi hissediyordum yarıda bıraktım tedaviyi evime uzak olduğu için %20 kullanamıyorum bileklerimi ama size şöyle söyleyim KESİNLİKLE GİDİN!!! yani tek diyeceğim size gidin fizik tedaviye
Hocam çok geçmiş olsun öncelikle. Büyük bir şey atlatmışsınız gerçekten de. Devam etmeme sebebiniz acı mıydı?

Bahsettiğiniz elektrik olayı olacak sanırım. Benim ön çapraz bağım koptu spor esnasında. Ameliyat olalı 3 hafta oldu ve fizik tedaviye başlayacağımızu söyledi doktorum. Çok şükür ameliyatım iyi geçti ve devam eden süreçte de detaylı görüşmeye devam ettik doktorumla, 4 saat önce yine görüştük. İlgililer. Ancak İstanbul şartlarda malum trafik problemimiz var ve hastanem biraz uzak. Sanırım araç kullanmam da gerekecek