nordmedya adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
forum kuralları hocam ben belirlemiyorum ayrıca türkiye ye özel kayıt olunca da türk kullanıcılara özel 20 usdt ücret ödüyorlar mış umarım bunun da altından fare yemi çıkmaz
  • Yeni borsalar için ödeme kanıtı olmadan konu açılması yasaklanmıştır. Borsa tarafından etkinlik bitişinden sonra ödül verileceği belirtilmişse, ödeme kanıtı eklemeniz gerekmez. Başkasının ödeme kanıtını kullanmak yasaktır.
Tamam Hocam Yeni Borsalardan Kastınız Bilinmedik Borsalar Etkinlik Detaylarında Ne Zaman Dağıtılacağına Dair Herhangi Bir İbare Bulunmuyor Çark Etkinliği olduğu için böyle bir açıklama yok
ayrıca bitget borsası bilinmedik borsalar arasında yer alması yada yeni borsalar arasında yer alması biraz abez kaçıyor şahsi fikrim bu yonde. değerli yorumunuz ve bildiriniz için teşekkür ederim.
Ek olarak yeni kullanıcılara 20 USDT Ödül Mevcut Evet Lakin Bu Etkinlik Benim Paylaşım Yaptığım Etkinlik İle ilgili değil Bitget Etkinlikleri İlk Gelen İlk Alır Esasına Göre Yapıyor Bu Etkinlikleri O Yüzden ben Pek Fazla Paylaşmıyorum. tekrardan Teşekkürler.