Forumda 5 konudan birinde muhakkak refli üyelik, çark çevir kazan veya kripto bozum vb. konulara denk geliyoruz…

Evet bundan 2 sene evvel belki bu çok daha etkindi. Veya trade ile geçimini sağlayan arkadaşlar vardı ama piyasalar sanki çok düzensizleşti ve özellikle kriptoya olan güven kayboldu gibi geliyor bana.

Buna rağmen açılan onlarca konu da şaşırtmıyor değil. Yıllar önce denemek için aldığım bir alt coin o zamanın parasıyla 3000₺ ederken su an 2250-2500 gidip geliyor. 1800 leri de gördü bu süre zarfında ama hiç uçup kaçışını göremedim 2 senedir. 🙂 Ki bu seviye, gördüğü seviyelerin 1/10 ‘u bile değil…

Diyeceğim o ki kaldıraçlı vs gibi sistemlerle önce insanlar kumarı bir yatırım gibi görmeye başladı sonra da kolay kazanç vaadiyle birikimlerini ipotek ettiler. Bir gecede milyon koyup en ufak harekette para kazananlar da ben çok kazanıyorum diyerek diğer insanlara hayal olan sözler sattılar…

Forumda ciddi kazanç hikayeleri veya şu an da bununla geçimini sağlayanlar var mıdır merak ediyorum?