konu eleştirel olmak amacı ile herkese vurgu yapılmamıştır
a firması diyor başvuru sırasında tr harici ülke kabul etmiyoruz tamm hadi sen beni kabul etmiyor sunda kullandığın malzemeler hepsi yurtdışı malı diğerine gidiyor sun diğer firmada aynı yok yabancı firmalara hizmet vermiyoruz hayır yani hizmet verirsen ne olacak vermezsen ne olacak yasal sorumluluklarından mı korkuyorsun ozaman kusura bakma da daha firma yönetecek kıvamda değilsin en basitinden sözleşmeni uluslararasına göre ayarla en fazla 5 10 k sözleşme ye ücretin gider limlik onayını önemli bir web site isen yabancı ülkelerde herkesin kimlik bilgisi devlet tarafndan açık olarak yayımlanıyor ddoğrulamayı devlet sitesinden yaparsın veyatta başka özel sebepler mi var tr de şirket açarken sakın ha yurdışı firmalara satış yapmayın diye tehdit uyarı mı alıyorsunuz
hosting firma ma ilettim onlarda manual onaylama olduğu için direk olarak onayladılar sen aha yurdışı firmasın olmaz demediler ama genel anlamda türkiyedeki çoğu firma korkuyor gibi bu hususta konuyu eleştirel olsun diye açtım kesinlikle rencide alaycı bir tavırla açmadım sizinde görüşlerinizi merak ediyorum