hasan07 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam o yüzden yaptırın TSS poliçenizi kafanız rahat etsim. Eşimde bende TSS'liyiz. Kızım doğdu direk onada yaptım. Allah devlet hastanesine düşürmesin. Kızım doğduğunda bir sefer yakın diye devlete gittim son olur inş. Hayatımda okadar pişman olduğumu hatırmalıyorum.
bbcq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tamamlayıcı sağlık sigortası şart
Tss için gebeliği öğrendikten sonra teklif aldım fakat ödeyeceğim parayla her ay muayeneye git tahlil yaptır yine aynı paraya denk geliyordu. Yani gebelik olduğu için o da yüksek çıktı o yüzden vazgeçtim.

renklihost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hastaneye gidip sıkıştırın hocam illaki vardır telefonda olmuyor o işler genellikle
Yok hocam çok şükür iyi kötü kazancımız var idare ediyoruz ama oralara gidip ağız eğmeye değmiyormuş cidden. En azından parasını verip insan muamelesi görüyoruz.

UfuX adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, Allah şifa versin. Allah, evladınızı tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin.

Aralığın başında bende devlet hastanesine gittim. Veznedeki memur telefonla oynuyordu, kendisinin dikkatini zor bela çektik. Sağ olsun, ödeme yaptıktan sonra ekşimiş suratıyla makbuzu verme zahmetinde bulundu.
Amin Allah razı olsun, işini hakkıyla yapan elbet vardır ama çok az gördüğüm kadarıyla..

constantine38 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kayseri Şehir Hastanesi'nde abim beyin kanaması ameliyatı oldu, 2 gün orada kaldım, gerçekten çok iyiydi. Ama poliklinikler için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

@neto; hocam fakülte hastanesini denediniz mi? Biz aynı gün annem için prof dan randevu alıp tüm tahlilleri yaptırdık. Biraz para vererek özel gibi hemen tomografi falan çekiyorlar. Aklınızda olsun.
Fakülteye baktık ama bina çok eskiydi bir de orası atıyorum 400₺ özel bir hastane 650-700₺ öyle ahım şahım bir fark yoktu. Bir de fakülte de detaylı ultrason yok. Benim bildiğim şehir hastanesi, Kızılay bir de hüma var. Her yerde yokmuş bende yeni öğrendim.