MKDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Cevabınız için teşekkürler. Düşündüğümün o şekilde olduğu kanısına nasıl vardığınızı bilmiyorum merakta etmiyorum fakat. Premium üyelik fiyatlarındaki süreçin oldukça hızlı ilerlediğini görmekteyiz. Geçen seneyi çok iyi hatırlıyorum ki 3. ay taban fiyatlar güncellendi. Cevabını acıklayıcı olduğu kadar biraz da savunma gibi olmuş. İstediğim savunma degil neden premium üyeliklerde bu süreç uzamıyor da diğer şeylerde uzuyor. "Bu arada kalksa daha iyi zaten kimse taban fiyata uymuyor ve cezada almıyor çünkü whatsapp konuşmaları kanıt olarak gösterildiğinde dikkate alınmıyor"
Çünkü premium üyelikler Kurumsal Plus - Kurumsal - Platin - Gold - Silver olarak beşe ayrılıyor. Ortalama bir oran belirleyip hızlıca yeni fiyatlar belirlenebiliyor.
Taban fiyatlarda Grafik-Makale-Dijital Ürün-Wordpress... diye giden bir çok kategori var. Orada da bir Kanva satışını nasıl bir anda 50 TL'den 250'ye çıkaramıyorsak, bir logonun taban fiyatını 500'den 550'ye çıkarmamız da absürt olur. O sebeple süreç uzuyor. Üyelerle ve kendi aramızda istişareler yapıyoruz.