Farkındaysanız "neden zamlanıyor?" diye bir soru sormadım. İsterse 1 milyon TL'ye çıksın,
Sadece "gerçek fiyat bu, indirimlisi bu, bakın şu kadar indirim oldu" şeklinde gösterilenlerin gerçeği yansıtmadığını dile getiriyorum ve yönetime daha şeffaf olmalarını öneriyorum. Bence bunda yanlış olan, hakaret olan bir durum yok. Öneride bulunabilirim öyle değil mi?
Geçen seneki fiyatları bilemem, burada değildim. Olsam bile aklımda tutamam veya ne zaman ne kadar artacak diye tablo yapıp sürekli onu karşılaştıramam.
Yılbaşından 1 gün öncesine kadar platin fiyatı 800 TL'ydi, yılbaşı indiriminde sanki 875 TL'den 700'e düşmüş gibi gösterildi. Yani orada da gerçek fiyat yazmıyordu. Ben de dedim ki herhalde 875 olarak devam edecek. 'Yahu hiç 875 olur mu? Şu kadar zam yapması gerek' diye hesap yapmayı akıl edemedim (!) ve öyle sandım. Anlatmaya çalıştığım bu.
Yılbaşından sonra 1200 TL olacaksa, gerçek fiyat 1200 indirimlisi 700 TL olarak gösterilmeliydi. Ya da en azından yılbaşı öncesi fiyatlar doğru olarak yazılmalıydı ki insanlar benim gibi çelişkiye düşmesin. atıyorum "gerçek fiyat 800, indirimlisi 700" olarak gözükmeliydi. Önceki fiyat buydu çünkü hiçbir yerde 875 diye bir şey yoktu.

Umarım anlatabilmişimdir.
Neyse yine de yorumunuz için teşekkür ederim.
800 olan bir fiyatı 900'den 825'e düştü diyen mağazalar var, haklısınız. Fakat burada zaten bir indirim uygulanmış üstü çizili fiyatın 875 yazmasına veya 1875 yazmasına neden takılıyorsunuz?
Netice olarak bir indirim uygulandı. Ve forumda gerçekten aktif ticaretini sürdüren tüm üyelerimiz memnun bir şekilde alışveriş yaptılar. Herhangi bir şikayet duymadık. Fiyatların zamlanacağı günler öncesinden bildirildi ve indirim de üyelerimizi kırmamak amacıyla yapıldı.