Eğer ücretli eğitim almayı düşünüyorsanız,
bizim de eğitimlerimiz mevcut. Ancak YouTube üzerinde birçok ücretsiz kaynak bulunuyor; örneğin, Gürkan'ın eğitimleri veya Cihan'ın videoları gibi. Genellikle eğitim içerikleri geniş kapsamlı oluyor. Bizim eğitimimize örnek vermek gerekirse, YouTube'da 30 dakikada anlatılan konuları özetleyip, 5 dakikalık içerikler haline getiriyoruz.
Başlangıçta bütçenizi reklama harcamak sizin için daha avantajlı olabilir. İngiltere'de şirket kurulumundan mağaza yönetimine kadar tüm konularda YouTube videoları bulunmaktadır. İlgilenirseniz videoları WhatsApp veya R10 üzerinden iletebilirim. Aynı şekilde PayPal ve Stripe kurulumları da geçerlidir.
Mağaza oluşturma kısmına geldiğimizde, sürekli kullanabileceğiniz bir şablon oluşturmalısınız. İnternet üzerinde hazır şablonlar bulunmakta, isterseniz bir tanesini alıp kullanabilirsiniz. Ürün bulma konusunda dropship.io sitesini kullanabilirsiniz. Mağaza açma konusunda Lightfunnel veya Shopify kullanılabilir. Ödeme yöntemi olarak, Shopify Payment veya Türkiye için PayTR tercih edilmelidir; çünkü Stripe eskisi gibi kullanıcı kaybına neden olabiliyor.
Muhasebe konusunda endişelenmenize gerek yok, 50.000 pound'a kadar KDV olmuyor. Kazandıktan sonra yılda ortalama 300 euro gibi bir ücretle muhasebenizi halledebilirsiniz.
Ürünleri tedarik etme konusunda AliExpress veya ajanslar gibi ortaklarla çalışarak, ürünleri daha hızlı bir şekilde temin edebilirsiniz. Ortalama olarak, Türkiye'ye 7-10 gün içinde kargo ulaşır.
Yani, reklam ve diğer konularda birçok detay var. Daha yakında ücretsiz bir kitap yayınlamayı düşünüyorum, eğer isterseniz bekleyebilirsiniz. Aklınıza takılan bir soru olursa bana PM atabilirsiniz. Herkese iyi forumlar!