Merhaba.
Not: "5 aylık üyesin", "3 tradein var foruma katkın 0" gibi saçma sapan yorumlarda bulunacak olanların hemen konuyu terk etmesini rica ediyorum.
Yılbaşı indirimi olduğu zaman 1 aylık platin üyelik fiyatı normal fiyat 875, indirimli fiyat 700 TL olarak görünüyordu. (Yılbaşından önce 800 TL'ydi zaten.)
Ben de indirim bittikten sonra 875 TL olarak devam edecek sandım. Çünkü dediğim gibi 875 TL'den yılbaşı indirimi dolayısıyla 700 TL'ye düşmüş görünüyordu.
Şimdi bakıyorum 1 aylık platin fiyatı 1200 TL olmuş.
O zaman neden 875 TL'den 700'e düşmüş olarak gösterdiniz?
Diğer üyelik ve reklam fiyatları da alâkasız şekilde zamlanmış. Yılbaşı indiriminde "gerçek fiyat bu, indirimli fiyat bu" diye gösterilenlerle ilgisi bile yok.
-ŞAHSEN- bunu doğru bulmuyorum. (Dediğim gibi, ''şahsen.''
O nedenle, birinin ne dediğini ne demeye çalıştığını anlamadan savunmaya geçen yönetim avukatı üyelerin konuya gelip sanki hakaret etmişim gibi bana saldırmasına veya yönetimin konuyu silip beni banlamasına gerek yok. Ben sadece seviyeli bir şekilde eleştirimi dile getirmek istiyorum.)
Anlıyorum ne kadar satış yapsam kârdır diye düşünüyorsunuz ama bence bu tür oyunlara da gerek yok, şeffaf olmanız en doğrusu. Benim o zaman param yoktu, "eski fiyatı 800 TL zaten, demek ki yılbaşı sonrasında 875 olarak devam edecek, arada pek fark yok, platin alırım aylık" diye düşünüyordum. 1200 görmek hiç hoş olmadı.
Ben bu konuda insanların seviyeli şekilde düşüncelerini veya ben haksızsam seviyeli biçimde eleştirilerini dile getirmesini istiyorum. Lütfen "bunları yönetime sorun" diyerek konuyu silmeyin veya kilitlemeyin, düşüncelerimizi saygı çerçevesinde dile getirmemize izin verin. Sürekli konu silmek veya kilitleyerek insanları susturmak forumun gelişmesine katkı sağlamaz kanaatindeyim.