kumandapili adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürker bilgilerini paylaştığın için mobilden de zor olur yorduk seni dediğin gibi daha az aranan başlıklarla daha üsr sıraları hedeflemek başlangıç olarak daha iyi olur gibi , siteye gelince haber paylaşıyoruz aynı zamanda diğer içerikleride paylaşıyoruz günlük olarak 2 gündemle alakalı 1 tanede zevkli bir konu paylaşıyoruz yani 2 normal habwr 1 yemek tarifi gibi örnek ilk sayfada çıkıyor bazı konularımız ama 6. 7. Sırada oluyor acaba o yüzden backlink alsan 3 ü 4 ü yakalıyabilir miyim diye düşündüm 2 2,5 haftalıga göre ilerlememiz güzel adsense haber kanalımı başka kanal mı olduğunu neye gör2 belirliyor başvuru yaptım onaylaması 3 4 hafta alıyor sanırım düzgün hit 150 200 yazıdan sonrq başlar diye düşünüyorum şuan da günlük 5 10 organik geliyor
Rica ederim. Google News 3-4 güne cevap gelir hocam. 1,5 ay önce açtığım sıfır domainle siteye başladım şuan 267 hiti yakaladım günlük doğru kelimeler ve güçlü makale olunca gerçekten iyi yerlere geliyor backlink bence ilk başta kendiniz yapmalısınız araştırıp doğru sitelerden backlink alınmalı nacizane fikrim.