O açıdan demiyorum, normal bir oyun gönderiyim sana yayınla tertemiz oyun. Yayınlandıktan 24 saat içinde hesabın kapatılmazsa 5 katını ben öderim sana, öylede iddialıyım.
ki sen, transfer süreci beklemek zorundasin. telif hakkı felan değil. daha önce politika ihlalleri sebebi bir çok hesabi kapatilmiş app/oyun yayinlarsan yayinladiğin hesapta gidiyor.
Yani hesabın kalitesi eskiliği felan yemez. Sırf can sıkıntısına hesabını kapattırır az bilgisi olan. hatta ve hatta senin transfer ettiğin hesaplarda kapatilir, ilişki sebebi ile.
bana atılan her oyun/uygulamayı yayınlayacağım çıkarımını nasıl yaptın? benim de geçmişte çok sayıda hesabım kapatıldı, böyle böyle temiz hesaplar açmayı öğrendik. uygulama yayınlama konusunda da deneyimliyim, gelen arkadaşlardan illegal uygulamaları olanlara da nasıl yayınlayabileceğimizin tavsiyelerini verebilirim. yıllardır bu sektörün içinde olduğumdan neyin canımı yakabileceğini çok iyi öğrendim. üstelik elimde bol bol hesap var, bazılarını gözden çıkararak zaten bu ilanı açıyorum. hali hazırda kullandığım, işimi gören hesaplardan yapmayacağım bunu. ilan konusunda da yazıyor zaten.

karşınızdakini tanımadan bilmeden üstenci bi tavırla konulara böyle dalmak doğru değil.