Mehmet Bey iyi akşamlar,

Kusura bakmayın konunun buraya gelmesini istemezdim. Sizden izin alarak şikayet konusunu açtım. Bu şimdi yaptığım testlerin sonucu. Problem şu ki biz Ubuntu kullanıyoruz. Test sonuçları için global bir platform olan Speedtest'in CLI'nı kullandık. Diğer sunucu şirketleri bu konuda problem yaşatmazken, sizde yaşıyoruz bu problemi. Biz Elasticsearch gibi servisleri Bursa'dan alamıyoruz maalesef. Ek olarak IP ile ilgili ilk verdiğiniz IP listesindeki bir IP'yi kullandığımızda hata yaşadığımızı belirttik. Sizde bu IP'yi başka bir yere verdik, size yenisini sağlayalım dediniz. Şimdi de bir IP'yi farklı bir sunucuya tanımladık ancak internet alamıyoruz.

Performans ile ilgili de birçok kez sizi rahatsız ettim. Biz artık çözüm bulamayacağımızı anlayınca, sizden iade talebinde bulunduk. Çünkü sürekli sorun yaşıyoruz. Kampanyalı ürünlerde iade yok demişsiniz: hizmeti doğru dürüst vermediğinizde bu madde geçersiz kalır. Eğer kalmıyorsa bizde sorunlu hizmeti müşterilerimize sağlayıp, kampanya adı altında verelim.

Sunucu 64GB Ram vs. ancak 2GB VPS kadar performansı yok. Konunun daha fazla uzamaması için yetkili arkadaşların söz vermesini bekleyeceğim.