İyi de siz biriyle sohbet ederken daima sizi onaylaması şartıyla mı sohbet ediyorsunuz? Yani karşı taraf size hep şöyle mi cevap vermeli: "hmm, ok, evet, haklısın, tabi, kesinlikle"
Arkadaşlar insan ilişkileri böyle yürümez. Herkes fikrini söyler, alacağınızı alırsınız, almayacağınızı koyarsınız. İlla ki yukarıdaki cevapları duymak istiyorsanız, mesela bir köpekle sohbet edebilirsiniz. Hayvanlar genellikle sizin beklediğiniz şekilde stabil tepkiler verirler çünkü.
Onaylanmaya ihtiyaç duyuyor bu başlığı açan arkadaş yazık.
Arkadaşa bir konuda "sigara içen arkadaşlar üzgünüm ama kendi paranızla nasıl bile bile kendinizi zehirlersiniz?
Dedim diye içerlemiş. Skcjnanxn bu lafa içerlemiş "hadsizlik" falan demiş
Biri de bebek bezine zam yapılsın bebek yapılmasın falan demiş, aynı şey demiş.fmfkwkjcjjd
Çok garip insanlar var ya...
Dünya genelinde sigara bıraktırılmaya çalışılan tüm kamu spotu reklamlar falan yasaklansın. Bu dünya sağlık örgütü çok hadsiz yaaaa... Bebek bezlerine de bir düzenleme gelsin kamu su topu reklamları falan gelsin zararlı bir şey ya hani bebek yapmak, sigara içmekle aynı şey ya...
Ne alıngan garip insanlar var anlamıyorum. Gülüyorum sadece. Arkada gülüyordum şu konuya ama tutamadım yazayım dedim. Garipsin hocam(konu sahibi) :d