o tür sitelerin kar oranları senin için yüzde 100 ün üstünde.

pazar yerlerinde satışta o sitelerin genellikle ürünleri. pazar yerlerinide biliyorsun. 25 tl lilik ürünü 175 tl ye satmazsan kar edemiyorsun neredeyse. aradaki farkı trendyol hepsiburada gibi pazar yerleri yiyor. yok barem ücretleri yok kargo ücretleri yok komisyon bilmem ne yani çok fazla üstüne konuluyor.
ama kendi siteden satacaksan örneğin bi ürün söyliyim

basınçlı deterjan hazneli su tabancası. alış fiyatı kdv dahil 60 TL trendyol satış fiyatı 260 TL
senin sitende satıldığını düşenelim bunun 60 + yüzde 40 kar desek 87 TL üstüne de kargo ücreti ekle 30 TL siteden satışın 117 TL

ben bunu alacak olsam senin siteni tercih ederim. tabi seo ve güvenilir olmanda önemli. örneğin iade politikan sanal pos olarak paytr gibi aracı hizmetler kullanman birde kendi markanı çıkartırsan tadından yenmez.

yani şöyle kendi sitene koyduğun ürünleri pazar yerlerinede koyup kendi markan ile çıkacaksın. sitene pazaryerlerinden akın ederler.