HelloWorld adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100 Gb disk alanı olsun, limitsiz olsun, inode limiti de olmasın diye bir şey yok. Bu kadar fazla veriniz varsa paraya kıyıp özel sunucu almanızı tavsiye ederim. Yoksa her türlü sorun yaşarsınız.

Ayrıca performans ve uptime açısından Hosting123 cloud hosting öneririm.
Özel sunucum zaten var. Mevcut projelerim için değerlendiriyorum. Benim için para önemli değil hizmet ve kalite önemli. Kaldı ki bunları piyasada bulmak zor. INODE LIMIT tamamen belirtilmeyen gizli sözleşme gibi bir durum. Sınırsız yazıyor bir çok hosting firması alıyorsun tamam GB sınırı yok 1TB boyutunda dosyayı 1 adet olarak yükle ama 250.000 INODE çok can sıkıcı bir şey. Yani internet KOTA dönemi gibi bir durum. Bu sınırlar ile sürekli ya gizlice kandırılıyoruz/dolandırılıyoruz ya da açıkça beyan edilmediğinden aldığımız hizmetin ne gibi bir durum içerdiğini bilmeden boşa para harcıyoruz. BLOG sitesindeki durum da bu. İçeriğe resim ekledikçe 250.000 adet resim dosyasından sonra paket yükseltseniz dahi adam sırf bu sınır için ayrı bir host alıcaksın diyor. İlla rakip bir firma kurup bu sektöre beni zorla sokacaksınız onu mu anlıyorum. Madem hizmet sağlıyorsun o zaman hizmeti açıkça belirt INODE şu kadar bu kadar. WordPress için kurumsal bir siteye INODE limit istediğin kadar koy ama söz konusu resim içerikli blog olunca VDS/VPS almak durumunda kalıyorsun. Sırf sadece 1 blog sitesi için de VDS/VPS alınmaz ki. Alınsa zaten burada konu açmama gerek yok.