Canmemis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunlarıda denedim ama sanırım bende bir sorun var olmuıyor hocam şuanda da maksimum 400 kelimeye çıktı.
Ben profesyonel bir makale yazarı değilim ve promptumda aynı şekilde kaliteli değil, ancak kendi çabanla kapsamlı bir prompt oluşturabilirsin.
Deneme amaçlı kullandığım promptu aşağıya ekledim. kapsamlı ve daha profesyonel bir makale yazdırmak istiyorsan bu prompt yetersiz kalır. Mesela x başlığı çok karmaşıktır, bu başlığı daha detaylı olması için ayrı yazdırabilirsin.
Prompt şu:
"Yapay zeka hakkında en az 2000 kelimelik bir makale yazmanı istiyorum. 10 ana başlık ve her ana başlığın kendine ait en az 3 alt başlığı olmalı. Her ana başlık için minimum 3, ancak bu sayı bir sınır değil; tercihine ve konunun spesifikliğine göre alt başlık sayısını artırabilirsin. 3 alt başlık yerine 4 veya 5 alt başlık oluşturabilirsin. Her ana başlığın sonunda diğer başlığa geçmeden neden-sonuç ve soru-cevap bölümü ile ek bir dokunuş yapmanı istiyorum. Makaleyi en az 2000 kelime olmadan sonlandırma. Şimdi sadece başlıkların olduğu kısmı oluştur. Beğenirsem, bu başlıklarla makaleyi yazmanı isteyeceğim."