Defineci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bunu daha önce binance de görmüştüm paralı sanıyorum bu botlar doğrumu?
Ücretsiz ise kısa ve öz ilk nerden başlamak lazım öğrenmek isterim.
Ben binance de kaldıraç ile 1 haftada 50$ kadar kazanabildim. Takip ettiğin harcadığın zamana değmiyor nerdeyse.
bende kaldıraç işlemlerini denemiştim binance'dan değil ama mexc borsasından denemiştim. Fakat orası kumar gibi yani coinler kafasına göre long ya da short olabiliyor tersine geldiğinde kaldıracın durumuna göre liq olabilme ihtimalin çok ciddi risk oluşturabiliyor. Orda ufak kayıpdan sonra mantıksız olduğunu düşünerek tüm parayı çekip bıraktım o kaldıraçlı işlemleri aslında bu binance botundada futures işlemleri yaptığın için bundada kaldıraç olayı var fakat range aralıklarını mantıklı ve grafikleri analiz ederek ulaşması zor yada seni 3-5 gün idare edicek şekilde seyirine devam ederse hem kazanç sağlayıp hemde olası bir durumda eksiye geçme durumunda kar'dan zarar ettirerek 5-6 tanelik botunca 1-2 tanesi stoplu şekilde en fazla kendi kendini durdurup zarar etmeden karını silerek diğer botların çalışması ve uzun vadede kazancı genel anlamda kazandırmaya yönelik en azından 4-5 günlük deneyimlerime göre hem zarar etmedim hemde botların mantığını riskini ve çalışma sistemini biraz öğrenmiş oldum. Ayrıca başlarda yüksek girdiğim sermaye mevduatları daha akıllıca kaldıraç işlemlerini yükselterek ayrıca stop emirleri girerek hiçbir zaman liq olmayacak şekilde en fazla 3-5$'lık kardan zarar şeklinde ayarladım 1 gün çalışması yeterli sonrasında komple zarara yönelik işlem yapsa dahi 1 günlük çalışması tüm zararı karşılıyorki 1 günden sonrası KAR'a oynuyor zaten tamamen şuana kadar zarar da etmedim. Ben başlarda binance'in Trade Sekmesinde yer alan Trading Bot Menüsüne girerek orada herkesin takip edebildiği bot listeleri var oradan rastgele en çok kazanan botları biraz inceleyerek aynılarını oluşturdum ve takip ettim başlarda yüksek rakamlar girmiştim 100-200$ vb sonradan onlarda uzun vadede kayıp olmadığını görünce sabah kendim manuel daha düşük mevduatlarla daha yüksek kaldıraç işlemleriyle kendi botlarımı oluşturdum 12 saatte sonuç güzel sizde mantığını öğrenebilmek adına o şekilde denemeler yapabilirsiniz yada doğrudan youtube'dan "Binance Trading Bot Kullanımı" şeklinde eğitici videolar yer alıyor biraz mantığını anlamak adına 3-5 video izleyerek sistemi öğrenebilirsiniz. Ayrıca bot ücretli değil sadece kazandığın KAR'dan ufak komisyon alıyor o kadar hayırlı kazançlar şimdiden bir süre öğrenip fikir sahibi olursan kendi botlarımın ayarlarınıda atabilirim. Bir süre sonra eğer iyi giderse botlar kazandırırsa farklı stratijer ve takip ederek 10 adete kadar bot oluşturup günlük güzel rakamlar kazanılabilir diye düşünüyorum.