31 Aralık 23

Türkçe Proje: YouTube’a 1 aydır bir şey atmadım. Ocakta başlarım. Tiktok’ta da ilk attıklarım duruyor. Ama durup dururken başka bir video daha yürüdü. 40,000’i geçti gidiyor. O da 400 bini geçip durur heralde. Mantığını anlamadım ama böyle oluyor.

Global kanal:
Abone: 887

geçen hafta remixler üzerinden 100 civarında abone gelmiş. Geçen hafta 1 video paylaştım. Bu hafta hiç paylaşmadım, şu an yüklüyorum. YouTube fena cezalandırdı. Günde 10,000 görüntülemeye ulaşmıştım. Şu an 1300’e kadar düştü. Yeni video iş yapmazsa daha da düşer gibi…

Remix Shortlarla ilgili kesin olarak, kanal ortalamasını referans aldığını söyleyebilirim. Yavaş yavaş istikrarlı şekilde artıyor Short izlemeleri. Ortalamayı net şekilde referans alıyor.

Yemek Kanalı: 30. Gün
Abone: 37

açılışı 26 Kasım ama ilk olarak 30 kasımda video atmışım. 30 gün diyelim. 3 video attım. İlki laf olsun diye kurgusuzdu. İkincisinde Amerikan İngilizcesiyle komik bir anlatım vardı. 3. Video ise 50 dilde altyazı seçeneği ile müzikle yüklendi. Kurgusu görüntüleri baya iyi. Son video tıklama çekse de izlemeler 8-9 dk videoda 50 saniye ortalamada kaldı. Bu kanaldaki formatın ne olması gerektiğine dair formül arıyorum. Gelen 37 abone shortlardan geldi. Formülü bulunca bu kanal izlenir diye umuyorum.