Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Instagram hesabımı 700 TL'den satabilirseniz 200 tlsini size komisyon verebilirim
Sürekli satış için ürün arıyorum sağolun.

BatuhanCLSKN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam burdaki birçok kişi kendi ticaretini yapmak ister,örnek forumda bir ton Kanva satan var adam reklam vermiş kurumsallardan alır geçer çünkü aynı fiyat sen aldığınla durursun,sana önerim neyden anlıyorsan ona yönelmen en basitinden söylemek gerekirse web sitesi kurabiliyorsanız çevrenizdeki emlakçı olabilir rentacar,nakliyatçı bu tür sektörler çok site ister gidin konuşun tatlı dille güzel kazanç verir e-book alıp bir işe girip kazanan insan çok nadirdir
Evet genelde herkes kendi ürününü pazarlamaya çalışır o konuda analiz yapabilecek bilgim var. Web sitesi de alabilirim eskiden çok uğraşırdım oyun film siteleri vs ama o konularda kendimi saldım. Gelirli site alayım desem çok fazla rakamlar gerekebilir. İnsanlar mobil uygulamalara geçiş yaptığı için eskisi gibi ekmek var mı bilmiyorum. Genel de pc telefon üzerine bilgim var o tarz ürünler olabilir. Al sat yapayım desem illa sorunlar oluyor. Sıfır ürünlerde çok pahalı.