mesela bakın bu bir botun tüm istatistik raporları yukarda tarih var "30-12-2023 16:20"de oluşturmuşum ve 119$'lık bir sermaye ile başlatmışım 4$ 1 günde al-satların toplamında bir kar etmiş gibi görünüyor. Fakat benimde hala bilmediğim kısımlar var. Keşke anlayan biri olsada sorsam şimdi bu coinde 70.000 - 85.000 range aralığı olan bir bot bu ve şuan coin fiyatı 79.759 yani ortalamanın biraz üzerinde range aralığında diyebiliriz. Orta kısımda Position bölümünde Risk 0.14% görünüyor ben şeyi anlamadım şimdi bu coinin fiyatı range aralığını aşarsa ne olcak para gitmiyor sanırım al-sat yaparken ucuzdan alınıp pahalıdan satarken diyelim aldık coinleri fakat satış rakamlarına ulaşmadı düştüde düştü sadece aldığımız kadar coin sermayesinin satılmayanların sadece yüzdelik oranında zarar ediyorsak zaten günlerce acık kalıp al sat yaparak yaptığı kardan düştüğü zaman yine zarar edilmiyor gibi çünkü sürekli al sat rakamları güncelleniyor coinin düşüp cıktığındaki rakamlarla ve uzun vadede al-sat çoğaldıkca kar artıyor bunun riski zararı neresinde ben anlamadım anlayan biri anlatırsa süper olur