Aşağıdaki ChatGPT promptu uzun süre önce bizzat tarafımca hazırlanmıştır. Defalarca test edilmiştir ve en başarılı sonucu bu komut ile aldım diyebilirim. Benim işlerimi büyük oranda kolaylaştırıyor. İsteyen kullanabilir.
Web sitem [Web Adresiniz] dijital medya ajansı olarak faaliyet gösteriyor. Web sitem için bir ''Hakkımızda'' yazısı yazmanı istiyorum. Bu yazının içerisinde "Hakkımızda", ''Misyonumuz'', ''Vizyonumuz'' ve ''Değerlerimiz'' olmak üzere 3 alt başlık kullan.
--------------------------------------------------
Örnek:
Web sitem [
https://www.websiteadresiniz.com] dijital medya ajansı olarak faaliyet gösteriyor. Web sitem için bir ''Hakkımızda'' yazısı yazmanı istiyorum. Bu yazının içerisinde "Hakkımızda", ''Misyonumuz'', ''Vizyonumuz'' ve ''Değerlerimiz'' olmak üzere 3 alt başlık kullan.
ChatGPT Komutları Hakkında Önemli Bilgiler- ChatGPT uzun komutları dikkate almaz. Bu tür komutlarda istikrar çok düşüktür.
- ChatGPT çok fazla isteği dikkate almaz.
- Açık, net ve kısa promptlar her zaman daha verimli sonuçlar verir.
- Aynı pencere içerisinde birden fazla komut çalıştırmak benzerlik ve tekrara düşme oranını artırabilir. O nedenle her komutu yeni pencerede çalıştırmanızı tavsiye ederim.
Merhabalar
Öncelikle emekleriniz için çok teşekkür ederim.
Başka konular için ise hazirlamis olduğunuz Prompt var mıdır