farukturgut adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Biraz sert bir yorum olucak.
Kafa tamamen şu: Neden vergi verip devlete ortak olayım ki. Ben mi kurtarıcam
Oysaki baktığında vatan savunur en büyük milliyetçi o'dur diğeri ise namazında niyazında'dır ama o da devletten çalar. Nerede milliyetçilik nerede ümmetcilik.
biz yapsak tepemize biniyorlar, 2 gün sonra vergi dairesine izahate çağırıyorlar.

Soviet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Meselenin köküne inmeden serbest piyasaya suç atmışınız ama maaş yetmeyince millet ek gelir derdine düştü. Galerici olmayıp araba satmak gibi. Ticaretten anlamayıp burda da para varmış diye e ticarete girmek gibi. Meselenin özü maaşların yetersiz olması ordan 300 burdan 500 gelsin diyenlerle dolu ortalık. Mecburiyet
Hocam mecburiyet adı altında koca bir sektörü perperişan ettiler, bu bizim gerçek mesleğimiz kalkıp gidip başka bir iş ekstra yapmıyoruz ki. Tamam dediğinize bende katılıyorum insanlar ekonomik olarak zor durumda ama bari bizim gibi yapsınlar yapacaklarsa fiyatı neden öldürüyorlar tek kişiler diye. Biz personel maaşı, sigorta primi, yemeği, suyu, çayı, kahvesi, elektriği, interneti, hepsini hesap edip teklif vermek zorundayız maalesef ki.

selcuksofta adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Delirtiyor hocam, bende sektöre girdiğim gün vergi levhamı alıp başladım faturamı kesiyorum vergimi ödüyorum. Arkadaşlar 5 TL ye tanıtım yazısı yayınlıyor sitelerinde hatta pardon 2 TL ye de var. Ama inanın buna çözüm yok, forumda ekmeğinin derdinde haklı olarak buna karışamıyor. Sonuçta ondan alan yarar sağlayamayacak, eninde sonunda gelip beni bulacak, çünkü site kalitelerim ortada. Yani sizde de eninse sonunda kaliteniz farkedilecektir. Bahettiğiniz kanva'cılar temizlenecektir.

Biz ülke olarak şikayet edemiyoruz dostum elbette buna bende dahilim. Sizin benim söylediğim devede kulak. Örnek adam Zeytinbunu'nda 100 binlerce ton, milyonlarca kumaşı tır tır yolluyor fatura yok bir de bu yandan bakın. Bu verdiğim bir ilçedeki 1 sektör ...

Herkese mutlu, sağlıklı yıllar
Söylenecek çok söz var hocam..

Emirr_ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
500-1000 TL'ye site kuran arkadaşların bağkur, muhtasar, gelir vergisi, damga vergisi vs. gibi dertleri olmadığı için istedikleri gibi atıp tutuyorlar. Verebildikleri iş kalitesi de...
evet hocam aynısını az önce yazdım: "Tamam dediğinize bende katılıyorum insanlar ekonomik olarak zor durumda ama bari bizim gibi yapsınlar yapacaklarsa fiyatı neden öldürüyorlar tek kişiler diye. Biz personel maaşı, sigorta primi, yemeği, suyu, çayı, kahvesi, elektriği, interneti, hepsini hesap edip teklif vermek zorundayız maalesef ki. "