Merhaba, Akdeniz bölgesinin geneline hizmet veren sektör farketmeksizin dijital reklamcılık işlemleri uygulayan bir Reklam ajansıyız. Vergi mükellefiyiz her hizmetimizde faturamızı keseriz ayrıca, resmi düzende çalışan ve kuralcı bir firmayız. Bu bilgileri önden neden veriyorum şimdi söyleyeyim. Serbest piyasa adı altında sektörü bitirdiler. Önüne gelen bir vatandaş instagram sayfası açıp canvadan hazır şablon post çıkıp reklam atıp ÖRN:
"1000 TL'Ye anahtar teslim website ister misiniz? 100'den fazla özellik hemde sıralamada 1'e girersiniz." veya "Sosyal medyanızı yönetelim gelin efendim dışarıya 3-5 bin vermeyin biz zaten canvadan 1 saniyede yapıp paylaşıyoruz hemde 500 TL gel baba gel", veya veya "Reklam çekimi mi? o bizim işimiz efendim ajanslar mal zaten malzemeye sadece 50-60 bin veriyorlar ben onu 14 pro max ile çekiyorum hemde 300 TL'ye yav :d :d ne paranı kaptırıyorsun ajansa"...
...diyen vergi mükellefi olmayan bir kere çalışsan ikincide göremeyeceğiniz insanlar ile doldu ortalık. Neden buna bir çözüm yok? biz neden hakkımız dediğimiz ücreti müşteriden alamıyoruz. Teklif formu iletiyoruz adam diyor ki ya arkadaşım geçen bi çocuk geldi bunun 4/1 fiyatına yaparız dedi biz bi düşünelim. Bazen böyle çıldırmamak elde değil arkadaşlar. Sözüm meclisten dışarı ama gerçekten sektör bitiyor farkında değil misiniz? yakında ekmek parasından ucuz post yapanı da görürsünüz. hosting parasına website açanıda. O kadar yaptığım yatırım bazen böyle zoruma gidiyor bu sektöre. Gerçekten bu durum sizin canınızı sıkmıyor mu?