Kusura bakmayın o zaman, ortopedi bakıyor ama ben randevu bulamıyorum parmağım ezildiği için aramıştım çok zor randevu bulması. Onun yerine devlette Fizik bölümü var ona bir bakabilirsiniz.
Bir bakayım artık
Muhtemelen işinizle ve günümüzdeki ekran saatiyle ilgili olarak kamburluk, boyun düzleşmesi tarzındaki sorunlardan ötürüdür hocam. Bunu normalde temel düzeyde fitness çözer ama size yasakmış. O yüzden öncesinde bir uzman doktora görünmeniz iyi olur. Onun önerileri ve çekilen filmler vb. doğrultusunda fizyoterapiste de gidebilirsiniz. Ama herşeyden önce fizyoterapiste giderseniz muhtemelen öncesinde o da film falan isteyecek sizden, o yüzden öncesinde bir hastanede kontrol ettirmeniz daha iyi olur.
Bi hastane yolu gözüktü anlaşılan
Ahahahah iyi güldürdü ya
Hocam bende aynı şekilde dik yürümede sorun yaşıyordum yaklaşık 1 yıldır hergün egzersiz yapıyorum düzelme oldu ama spor yapamıyorsanız biraz zor gibi çünkü bende birçok doktor ile görüştüm hepsi aynı hareketleri falan gösterdiler korse aldım ama korse ile birlikte egzersizde lazım şuan dik yürüyorum sorun yok ama bırakırsam eski halime dönerim
Ağırlık kaldırmam yasak kalbi fazla yoramam sizden istediği egzersizler neydi hocam bu gibi şeyler mi