syst3mown3r adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
gerek donanım gerek kamera lensi olsun samsung cihazlar ve kullandıkları is ler yaygınlıktan ötürü kullanılması yaygındır ve linux tabanlıdır eksi yönleri ise çabuk hacklenebilmeleri
iphone ise gerek anakartın ve kamera lensi ve kullandıkları güvenlik yazılımın üst seviyede olmasıdır ki gerçekten ios üzerinde çok az exploit çalıştırabilirsiniz bu yüzden ios sağlamdır.
H*ck konusu son zamanlarda biraz sosyal mühendislik üzerine şekillendi. D*landırılmak istemiyorsanız uyanık olacaksınız işletim sistemi ile bağımsız bir konu bu. Kamera konusunda da videoyu izlerseniz belirttiğim gibi video kısmında sorun yaşıyordum iphone 14 ve 15'te. Fakat s23 ultrada bu premier pro üzerindeki beyaz dengesi sorununu yaşamıyorum.
DartkGandalf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Doğru tercih. Apple'dan fazla fazla vergi alınıyor ve gereksiz pahalı, bence parası olan beğeniyorsa almalı yalnızca. Sırf isminden dolayı borca, krediye falan girenler görüyorum çok saçma. Parası olan adama koymaz tabii istediğini alsın.
Hakkını yemeyeyim zarar ettirmiyor ama kullanmak için s23 ultra daha işlevsel ve daha eğlenceli bir cihaz.