mousolos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yılbaşı kampanyası yapmadınız. Erken ödeme için uygulanan indirim oranını neden 30 gün kala yapıyorsunuz? Temsilcinize erken ödeme yapacağım diyorum. İndirim uygulamıyor. Müşterilerinizin size daha önce para ödemesini neden istemiyor musunuz? Bu kadar anlayışsız, müşteri karşıtı, dediğim dedik bir satış politikası olur mu? Ben 15 gün sonra yenileme yapmak yerine şimdi yenileme yapmak istiyorum. Belki o zaman müsait olmayacağım.
Merhaba,

Erken ödeme kampanyası, adı üstünde erken ödeme için geçerli olup mevcut müşterilerimize devamlı sunduğumuz bir kampanyadır. Yüzbinlerce hizmet ve müşteriye sahip olduğumuz için, bu işleri otomatik yürütmekteyiz. Bu konudaki anlayışınız için teşekkür ederiz.

bycapslock adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim eksik gördüğüm ve eleştirdiğim konu ise diğer firmalarda olduğu gibi Reseller Hostingde Kullandığın Kadar Öde paketinin olmaması. İstediğim kadar domain barındırmayı seçebilmeliyim..
Değerlendirmeye alınacaktır, teşekkür ederiz.

mousolos adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
cevap da vermiyorlar artık. müşteriyi iyice sallamaya başladılar.
Hangi platformdan ne şekilde bizden yanıt alamadınız acaba? Forum vb. diyorsanız, malum işimiz bu ortamdan yürümüyor. 7/24 destek sistemimize ulaşabiliesiniz.

Akbas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık canımdan bezdim. Yıllık paket aldığıma çookk pişmanım.

Bir daha ne sizden hizmet alırım ne sitenize giriş yaparım.

İnanılmaz yavaş inanılmazzzzzzzzzzz. File managere girip dosyada güncelleme yapacağım 10-15 dakikadır bekliyorum yahu.

BU yavaşlık nedir ? neden erişim sağlaayamıyorum ben
Hizmetinize dair alan adı vb. bir bilgi paylaşır mısınız? Destek bildirimi açtınız mı acaba?

Yüzlerce sunucuyla hosting hizmeti veriyoruz. Böyle bir yavaşlık bulunmamakta, varsa bile ekibimiz çoktan çözmüştür(sorun olmaması bu sektörde imkansız, zaten işimiz sorunları çözmek, yoksa destek ekibi de kurmayız). Farklı sebepten sorun yaşıyor da olabilirsiniz. Bir bildirim açtınız ama çözülmediyse, destek bildirimi numarası paylaşmanızı rica edeceğim.