ichbinalper adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hazır kendinide ele vermişken bi dava yakışır
Aslında sesli mesajda gönderdi, mesajdaki ses o kadar güven verici bir ses ki yolu bilmesen direk inanırsın.
kaanmavis adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Mütevazi DOLLANDIRICI
Dolandırıcılığın mütevaziliği mi olurmuş hocam maalesef ki ülke bu tiplerden geçilmez oldu. Önceki mesajlarda kardeşimizin biri Sülün Osman Taktiği dedi ya çok doğru.
YasinReal adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
geçen banada denkgeldi fiyatı falanda normaldi yani, dedi ad soyad adres atın sahibindeni arıyıp param güvende linki oluşturayım dedi diyorum çocuğa bak ben dijital reklam uzmanıyım, diyor halen adresi gönder havale ile ödiycen sahibindene diyo ilan konyada adam diyo 2 hafta önce ordaydım şimdi istanbuldayım. Aman uyanık olun dostlar ağızları çok güzel laf yapıyor.
Aslında yapılacak işlemler çok basit, eğer sahibinden bir tescilli marka ise adının geçtiği tüm domainlere alma izni yasağı getirecek. Örneğin adam herhangi bir domain firmasından(Türk olan) sahibinden-alim-guvenilir.com gibi bir adres aldıktan sonra otomatikman yasak getirtecek bence bunu sağlayabilirler. En azından mağduriyetler klon siteyle olmaz, başka yöntemler denerler.