Böyle dâhiyâne bir cevap için kaç saat düşündünüz? Sizin gibi eleştiriye açık olmayan ve kendince alay ettiğini sanan zihniyetleri silelim bence de evet, zararı olmaz.
Ben "sadece forumda gördüm hiçbir yerde böyle bir şey ne gördüm ne duydum." demedim ki?
Sorun konu açılıyor olması değil her gün sanki o fırsat ilk defa sunuluyormuş gibi yanıltıcı bir başlıkla, sürekli aynı konunun açılıyor olması. Sizce bu normal mi? Yani atıyorum A101 Instagram'da "%50 indirim fırsatı!" diye kampanya linki paylaşıyor giriyorsunuz bakıyorsunuz 1 kutu şeker indirimde. Ertesi hafta yine aynı kampanyayı paylaşıyor bakıyorsunuz yine aynı şeker. Ertesi hafta yine, bir sonraki hafta yine. Bu size normal geliyorsa bir şey diyemem.
Neyse kim konu açsa da baltalasam diye bekleyen özel bi topluluk varken düşüncelerimi dile getirmek benim hatamdı. Sonra böyle bir de üzerine kendimi açıklamak zorunda kalıyorum enteresan şekilde.
Tamam hocam şimdi sen şikayetçisin diye ne yapalım dünya markalarının yapmış olduğu pazarlama tekniklerini alt üst mü edelim