startakipci adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba, aşağıdaki metin bir değişkene ait bu değişkenin içerisinden comment_text verisinin içerisindeki Deneme Yorum değerini bir değişkene aktarmak veya yazdırmak istiyorum fakat ne yaptıysam yapamadım. Öncelikle "ChallengeResolve: Unknown step_name "escalation_challenge_informational" for "None" in challenge resolver: " bunu silip json load ile çekmeye çalıştım olmadı bu konuda tecrübeli bir arkadaş yardımcı olabilir mi ChatGPT 3.5 geçerli bir kod vermiyor maalesef /:

ChallengeResolve: Unknown step_name "escalation_challenge_informational" for "None" in challenge resolver: {'step_name': 'escalation_challenge_informational', 'step_data': {'choice': 0, 'community_guideline_body': ['İnsanların beğenme, takip, paylaşım veya video görüntülemesi elde etmek için başkalarına spam yapmasına izin vermeyiz.', 'Spami şu şekilde tanımlarız:', '• Var olmayan Instagram özelliklerini teklif etmek', '• Instagram hesaplarının veya kullanıcı adlarının satışı', '• Bir şeyi görebilmeleri için insanlara beğenmelerini, takip etmelerini veya paylaşmalarını söylemek', '• Zararlı veya söylenen hedefe gitmeyen bağlantılar paylaşmak'], 'community_guideline_header': 'Spam kuralları', 'responsible_content': {'entity_id': 17948950907736039, 'content_type': 'comment', 'taken_at': 1703845515, 'comment_text': "Deneme yorum.", 'comment_timestamp': 1703845515, 'deleted_content_preview': '', 'takedown_type': 1, 'violation_type': '15', 'violation_text': 'spam', 'content_type_text': 'yorum', 'preview_text': ''}, 'is_appealable': True, 'strike_level': 0, 'violation_content_group': 'spam', 'entry_point': 'challenge', 'system_id': 132947280075456, 'decision_maker_string': 'Teknolojilerimizin tespitine göre', 'take_down_ux_template': 'default'}, 'flow_render_type': 3, 'bloks_action': 'com.instagram.challenge.navigation.take_challenge', 'cni': 18297485014145318, 'challenge_context': 'Af7BDI_-ROkiTXfozHOH5R36cBH1k1PRBSTfYsMTvXr5AbFGMp9zmiivKWbMwL_g2_x8KcGZRlsL0VHwwVFzEb6CmZBYyiNJvDug-iVlIMRSwFvwKk0TX_Vgecj-5m4L0JzjmuZL6xozfyqubV9LVAnXc0MwC3nIbYkcBWyizgM9vXoOSFVcg6D0voBwj46Z5LPrj9LZfbzoIJAWxkgL17zG8xtOgqFZXdEMljJhd6G9k5YrWAfgnPRkK4KrLjizPeUPlxAwYVEvY86QgQM', 'challenge_type_enum_str': 'ESCALATION', 'status': 'ok'}
bende dört var ham veriyi atın deneyelim