A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Takdire şayan bir yorum.
Üstte tek hücreli diyen arkadaşın dünya görüşünü tahmin edersiniz umuyorum.
Cevap vermeye dahi değmez.

Türkiye Cumhuriyetinden Atatürk çıkarılirsa maalesef tek bunlar kalır.

https://twitter.com/Uzaktan_Gelen_/s...u3J3sXz-Q&s=19
tahmin etmiyorum biliyorm hocam, bende engelli zaten çoktan o nedenle

imgvia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam seninle bazen ters düşüyoruz daha doğrusu eksik kalıyoruz. Sen biraz daha Hümanist davranıyorsun yani insancilsin o yüzden beğeniyorum mesajlarını ama misakı milli yeterli değil her yeri Turklestirmek gerekiyor araplasmak yerine diyorum.
hocam yukarıdaki yorumum özelinde, gerekçem hümanistlik değil milli çıkarlardı aslında. biz kendi sınırlarımızı ve o sınırlar içerisindeki refahı koruyalım bu bize yeter, arap çöllerine gerek yok. oradaki petrol bitene kadar savaş, sömürü getirecektir. o topraklara sahip olmamamıza rağmen, sırf komşuyuz diye sürekli terör ile iç içeyiz gördüğünüz üzere. o topraklarda olmamamıza rağmen bize gelen mültecileri bile yetti toplumsal düzene zarar vermeye.

biz güçlü olalım, hem milli değerler olarak, hem ekonomi olarak, hem bilim, sanat ve kültür olarak, hem de spor olarak. biz bize yeteriz gerek yok bu mendeburların topraklarına da, dostluguna da, din kardeşliğine de.

diğer konuda ise, artık Türkleştirme diye birşey kalmadı, o tür stratejiler 300-400 yıl önce bitti. globalleşen, hele şuan teknolojinin iletişimi, ulaşımı kolaylaştırması, hızlandırması sayesinde çok uluslu hale giden bir çağda yaşıyoruz, dediğiniz olay eğer Osmanlı ümmetçi değil Türk milliyetçisi olsaydı yüzyıllar önce olabilirdi fakat Osmanlının dogasına tersti bu yapması imkansızdı. Biz Türkler, kendi milliyetçiliğimize sahip çıkalım da, başkalarının Türkleşmesi geri dursun gerek yok