Coşkun Çetin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
R10'da teknik açıdan bir moderatörün başka bir moderatörü uzaklaştırma yetkisi bulunmamaktadır. Bu yetki yalnızca yönetici (Admin) pozisyonundaki kişiye aittir.

Erhan'ın uzaklaştırılmasıyla ilgili olarak, maddi bir problem veya bir şikayet söz konusu değildir. Kendisiyle aramızda yönetim grubunda yaşanan bir anlaşmazlık nedeniyle, süresiz olarak benim tarafımdan uzaklaştırılmıştır.

Bu konu içerisinde, daha önce görevden alınan eski moderatörlerin isimleri yazılmış. Bu bağlamda, "Onlar da dinlenmek amacıyla ayrıldılar, Erhanda dinlenecek" şeklinde yorumlar yapılmış. Bu iddialar tamamen yanlış.
Daha önceki moderatörlerde süresiz olarak benim tarafımdan uzaklaştırıldı ya da üyelikleri tamamen benim tarafımdan silindi.

Benim yönetim anlayışım oldukça katıdır; zira bu tür bir yaklaşımın böyle büyük bir platformu idare edebilmek için zorunlu olduğuna inanıyorum.
Beni tanıyanlar, taviz vermediğimi, tolerans göstermediğimi ve herkesi eşit gördüğümü iyi bilirler.
Ben Coşkun'un arkadaşıyım, tanıyorum, akrabasıyım diyerek bir konuda benim adıma konuşan veya yakınlığını iddia eden kişilerin üyeliklerini tereddüt etmeden sonlandırırım.
Hatta akrabalarım bile normal prosedürleri takip ederek platforma kayıt olurlar ve herhangi bir sorunla karşılaştıklarında, şikayet sürecini herkes gibi report ederek ya da şikayet konusu açarak devam ettirirler.

R10'un 18 yıldır sektörde lider konumda kalabilmesinin arkasında, bu disiplinli yönetim anlayışı yatmaktadır.

Erhan'ın iyi bir insan olduğuna inanıyorum, ancak mevcut durum gereği bu kararın alınması gerekiyor.
Uzun yıllar verdiği emeği göz önünde bulundurarak, hakkında olumsuz düşünmemenizi istediğim için bunları yazmak zorundayım.

iyi forumlar.
Dışarıda aldığın kararlar sadece seni ilgilendirir burada ise herkesi.. ancak sen binlerce kişinin ekmek kazandığı platformda Hz Ömer adaleti gösteriyorsun.. ve bunu bu platformda olduğundan beri yapıyorsun ya.. çok büyüksün abi. Umarım aldığın tüm kararlar bu kadar doğru, dürüst ve adaletli olur. Her şey gönlünce ve gönlümüzce olsun.. R10 Sensin R10'u R10 yapan sensin.. sevgiler.