onlinecihan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Tarafsız olduğunuza eminmisiniz ? 3 yıllık r10 üyelik hayatınızda 27 tane ticaret yapmışsınız bununda 4 tanesi olumsuz ticaret yapıp insanları mağdur edip negatif olumsuz ticaret puanı almışsınız ve hakkınızda şikayet konuları açılıp defalarca banlanmışsınız. Bu profilinizle bile size insiyatif tanındıysa eğer forumda ticaret yapmanız sağlanıyorsa insan her zaman ilk önce iğneyi kendine çuvaldızı bir başkasına batırabilmeli. İyi çalışmalar dilerim.
bu durumda bana insiyatif tanınmış olmuyor bende ticaretimde hata yapıp cezamı almış, karşılığında mağduriyet var ise gidermiş ve insiyatif olmadan belli bir süre sonra cezamı çektikten sonra foruma dönmüş oluyorum? eğer sizin düşüncenizle bakacak olursak cezası neyse çekecek, insiyatif de Coşkun beye kalmış oluyor ve bu da sonuç olarak benim düşünceme bağlanmış oluyor. Yani o kadar mantıksız bir yorumunuz var ki yani bence konuyu bile okumadığınız düşündüm hangi tarafına elimi atsam o taraf elimde kalıyor... Bence biraz papatya çayı için. :d