* Şikayetçi olduğum üye: @Cenuta;
* Şikayetçi olma nedenim: Ödeme yapılmıyor ve sürekli oyalıyor.
* İlgili konu URL: -
* Açıklama ve kanıtlarım:

Merhaba, 6 yıldır foruma üyeyim ve ilk defa bir şikayet oluşturuyorum. Daha önce sorunlar yaşadım ancak şikayet konusu açmak her zaman son tercihim oldu ancak cenuta ile o kadar sorun yaşadım ki artık gerçekten uğraşmaya takatim kalmadı.

Kendileriyle geçen sene r10'da tanıştık, bir iş ortaklığı/satış ortaklığı için mesaj attılar. Çalışmalara başladık ve yaklaşık 1 senenin sonunda ödeme istediğimde birkaç güne yapılacak dendi yapılmadı sonra haftaya yapılacak dendi, sonra bayramda sonra yapılacak dendi, yoldayım ofise geçeyim yapılacak, sonra bilet oluşturun dendi oluşturdum ardından destekle ilgilenen arkadaşlar tarih verdiler yine ödeme yapılmadı. Yine aradık sorduk tamam haftaya oldu derken aylarca oyaladılar ve sonunda ödemenin bir kısmını gönderdiler ancak kalan 4000 TL ödeme için yine yazdım bu sefer cevap vermediler 1 ay sonra yine yazdım yine cevap yok. Ödeme şu an neredeyse 10-11 ay gecikmiş durumda.

Lütfen bana şimdi bilet oluşturun falan demesinler @cenuta_furkan; numaram vardı ve kendisiyle de konuşmuştuk ancak süreç yine uzadı. Evet ödemeleri istemekle gecikmiş olabilirim ama gerçekten hiç ihtiyacım olmamıştı bu paraya unutmuştum bile. Depremde ev falan yıkılınca biraz maddi olarak sıkıntıya düştüm ve bütün iş ortaklarımdan kalan ödemelerimi talep ettim. Cenuta hariç diğer bütün iş ortaklarım hassasiyetle ve titizlikle ödemeleri geciktirmeden yaptılar.

Kendileriyle böyle bir kötü deneyim yaşadığım için üzgünüm ancak lütfen şu kalan ödemeyi de göndermelerini rica ediyorum. Zaten para pul oldu. Keza telafi bile yapılacaktı ama şu an yanıt bile alamıyorum.

Kanıt için gerekli konuşmalar, ekran görüntüleri ve kayıtları moderatör tarafından talep edilirse gönderebilirim.