Merhabalar,
öncelikle moderatör arkadaşlara bildirmek isterim ki, herhangi bir polemik amacım yok, objektif olarak açıklamamı yapacağım.
Şikayet konusu açan arkadaşın numaramı ve ödeme aldığım banka hesabını resmi olarak burada yayınlaması suç arz ediyor, görsellerin kaldırılmasını ve sansürlenerek tekrar yüklemesini temin ederim, aksi takdirde yasal işlem için avukatım ile görüşeceğim.
Öncelikle belirtmek isterim ki Amazon veya Apple gibi büyük firmalardan alışveriş yapsanız dahi bir takım sorunlarla karşılaşmamız mümkün. 24-12 gibi saat gibi süreleri geçtim ödemeyi alalı 6 saat dahi olmadan, ben sorunu çözeceğimi dile getirdiğim ve garantisini verdiğim halde böyle bir konu açıyorsunuz. Hemde sorun benden kaynaklı olmadığı halde.
Sunucu yönetimi bilen moderatörler Lisans.APP sorununun sunucu üzerinde bir hata olduğunu bilir. Her şeye rağmen hizmetimin tamamen arkasındayım.
Öncelikle terminal bilginiz yetersiz, başta yaptığınız hatalı kurulum dahi sunucu kaynaklı böyle bir hatanın oluşmasına sebep olmuş olabilir. Sizlere sürekli aynı komutu denetiyor gibi görünsem de bu ana sağlayıcının ricasıdır, arkaplanda sistem sizin gördüğünüz gibi işlemiyor.
Gerekirse teamwiver ile bağlantı kurabileceğimi ve beklemede olduğunuzu kendiniz belirtiniz. Hatta ana sağlayıcı benden sunucu bilgilerinizi istedi sorununuzu çözmek için, tüm kanıtları aşağıya ekleyeceğim.
Ben sizin için uğraşır iken ve sorunuzu sırf mağdur olmayın diye uğraşır iken, bekleyiş halinde olduğunuzu belirtmenize rağmen ve iletişimim devam ederken anjden başkasından aldığınız hakkımda şikayet konusu açacağınızı belirttiniz. Sizce mağdur burda ben miyim, siz mi?
Keşke istediğimiz kişiden istediğimiz gibi hizmet alıp istediğimiz zaman iade edebilsek, veya bekleyiş içerinde olduğumuzu beyan ettiğimiz halde istediğimiz zaman başkasından hizmet alıp ilgili kişiyi mağdur edip kendimiz mağdurmuşuz gibi gösterebilsek... Lakin bu etik davranışlara ve ticari ahlaka ters olduğu için yapamayız değil mi ?
Ana sağlayıcı ile talep konuşmalarım;