residents2000 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kurumsal sitelerim var hizmet kategorilerinde içerikleri belki 4 yılda 10 kez değiştirmek durumunda kaldım.

100 kelimesine 25 tl 50 tl verdiğim içerikler oldu ama maalesef halen aradığım içeriğe ulaşamıyorum. Bazı büyük şirketlerin içeriklerini örnek gösteriyorum işte yazı bu, bende böyle istiyorum desem de olmuyor.

10 yıllarca yazarlık yaptığım dediği bir kişiyle çalışmaya başladım. İstediğim gibi içerik olur ise tüm siteleri baştan sona birlikte değişelim dedim.

Gelen içerik şöyle başlıyordu : ( Kalıcı oje son yıllarda popüler hale gelen, tırnak bakım trendlerinden biridir ) ben bu cümleyi belki 5,6 senedir her yerde okuyorum hatta oturup kendim yazsam aklıma gelecek ilk cümlelerden biri bu oluyor.

Chatgpt kullandım istediğim içeriği çok güzel veriyor üzerinde değişiklik yapsam yazıyı bozuyorum. Yine burada profesyonel destek ihtiyacı doğuyor yada olduğu gibi alıp kullansam aynı içeriği bir başkasına da verecek sanırım.
chatgpt genellikle özgün içerik üretiyor. Ancak size oluşturduğu içeriği ilk siz kullanırsanız ve sayfanız index alırsa, ve ileride yine aynı içeriği başka kullanıcılar için oluşturursa, fark eden bir şey olmaz, sizinkini özgün içerik olarak görecektir Google