Çok uzun süredir yerel haber sitesi yönetiyorum
belediyelerin içeriklerini otomaktik sitende yayınlayabilirsin ama yeterli olmuyor halk olay istiyor oda baş ağrıtır şöyle x firması işçisine şunu yaptı şu belediye bunu yaptı gibisinden haberler okuyucu dikkati çekiyor bunun haricinde kesinlikle manşet için önem gösterin ve site süper hızlı olsun
bazı tema satıcıların anlaşmalı ücretszi haber ajansları var onlarla görüşebilirsin o sayede içerik olur sosyal medya ilede hit çekip sırama yükseltebilirsin seo olmazsa olmaz sonrası keşfet ve news 1 aylık sitenin google newse haberlerinin düştüğünü gördüm ama yazılımı çok pahalı birde şans her alan düşmüyor çünkü adsense tıklamaları az oluyor ve oldukça düşük oranları var yani bana gelenler belki başkasına iyi geliyordur birşey diyemem ama şuda gerçek eğer tutarsa özel haberlere özel reklamlara linklerden binler kazanırsın.
Hocam iyiki bu konuyu açmışım ve sizde zaman ayırıp cevap vermişsiniz. Değerli bilgilerinizi benimle paylaştığınız için teşekkür ediyorum. Önerilerinizin hepsini dikkatte alarak hareket edeceğim.
Kazanç kısmını pek önemsemiyorum ama hit sayınız ne oluyor acaba? Birde şehrinizin nüfusu nedir acaba?
Ben teşekkür ederim. Ama elbette önerim ajans bulmanız değil, haberi özgün olarak bire bir sizin yazmanızdır. Bu yanlış anlaşılmasın. Ama hem ben özgün yazayım, hem de ajanstan da çeksin indeks sayım artsız derseniz yarayacak. Ancak sitenizde kopya haberler olacağı için değersiz olacak siteniz.
Düşünün 10 K 20 K verip ajanslardna üyelik alınıyor, ama hiç elinizi sürmeyip o haberleri direk sitenizde yayınlarsanız sitenizin hiç bir değeri olmuyor, çünkü hepsi kopya

(
Tekrar başarılar
Tekrardan teşekkürler hocam. Dikkat edeceğim önerilerinize. Kopya içerik ile siteyi doldurmak yerine özgünleştirmeyi istiyorum bende. 2 ocak itibariyle başlangıcı yapıp süreçte neler yaşayacağım merak ediyorum. Fakat sizlerin önerileriyle daha az hata yapacağımı düşünüyorum.