Herkese Merhaba,
Hepimiz uzun süredir çok çalışıyoruz ve bu çalışmalar karşılığında yaşam kalitemizi ve refah seviyemizi arttırmayı amaçlıyoruz. Ancak bu süreç ne kendimize vakit ayırıyoruz, ne de kendimizle ilgileniyoruz. Haliyle bu psikolojik tahribata yol açıyor ve kendimizden ödün vermeye başlıyoruz. Bir süre sonra ise bunun farkına varıyoruz ancak çok geç kalmış oluyoruz. Bu işimizden sosyal hayatımıza ve ailevi yaşamımıza kadar çoğu şeyi etkiliyor.
Gelin bu yıl başlamadan 1 Ocak'ta kendinizi devrimsel şekilde değiştireceğiniz planlar yapalım. 2024 başında neydim 2024 sonunda ne oldum diyebileceğiniz bir plan olmalı. Borsa mı öğrenmek istersiniz o zaman buna vakit ayırın, sporla mı ilgileniyorsunuz daha iyi bir vücut yapın, sanata mı ilginiz var o zaman bir enstrüman öğrenin, ama ne olursa olsun kendinize bu yıl zaman ayırın. 21 gün istikrarla sürdürdüğünüz bir alışkanlığın meyveleri ömür boyunca karşınıza çıkar. Bunu görmek sizi daha da motive edecek ve hayata daha sıkı bir şekilde bağlayacaktır. Bu sürece adapte olduktan sonra tam potansiyelinizi yavaş yavaş harekete geçirmeye başlayacaksınız. r10 ailesi çok başarılı insana tanık oldu bunlardan birisi olmanız için önünüzde koca bir yıl var.
Kötü alışkanlarınız varsa bırakın, hayatınızda size yük olan insanları çıkartın eğer çıkartamıyorsanız görmezden gelin, fastfood tüketiyorsanız bunun yerine berbat dahi olsa yemek yapmayı deneyin ve bu yıl için kendinizi onarın. Değişim önce sizden başlar sonra çevrenize yayılır bunu sakın unutmayın.
son olarak borçlarınızdan kurtulun ve MUTLAKA AMA MUTLAKA MAL SAHİBİ OLUN.
Bu sürece kendinize yatırım yapmak, kendimizle ilgilenmek olarak isim koyabiliriz. O zaman işte kendinizden daha çok verim alacaksınız. Bu sizi ve çevrenizde ki herkesi etkileyecek ve sizi bir adım daha öteye taşıyacak olan şeydir.
Ayrıca eklemek istediğiniz şeyler varsa öğrenmenin bir yaşı yoktur paylaşın gitsin, farklı görüşleri öğrenmek için güzel bir gün yakaladık.
Herkese iyi yıllar dilerim...