Kaiser adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
TradeSayısı*0.7 + UyelikSuresi*0.15 + TradeMiktarı*0.15
BaaRaaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Karakteri düzgün olan.
Padre adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İkisi de İşin boyutuna göre de bu kriterler değişebilir, ön ödeme vs. düşünülebilir.
Abdlsmt! adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Benim gibi olmalı bence
nurettinselcuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
10 yıllık hesaba ticaretide varsa güvenirim.
Cyberless adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
anladığım kadarıyla bir üyenin ticaret yapmak için güvenilir olup olmadığını bir algoritmaya indirgeyerek bulmak istiyorsunuz, örnek parametre olarak şunları öneririm:
Üyelik yaşı, hizmet/ürün alacaksanız üyenin satıcı olarak yaptığı ticaretin başarı oranı, siz satacaksanız alıcı olarak yaptığı ticaretin başarı oranı, ticaret yaptığı kişiler arasında sizin tanıdığınız varsa kendisinden kişiyle ilgili referans benzeri görüş almanız, kullanıcının 2fa açık olması, kullanıcının ban geçmişinin kontrolü, kullanıcıyla ilgili açılmış şikayet konuları varsa ne şekilde açıldığı ve sonuçlandığı kontrolü. Bu parametrelerin her birine kendinizce bir value vererek algoritmayı oluşturup buna göre risk yönetimi yapabilirsiniz. Alternatif olarak riski daha da düşürmek amacıyla güvenilir e-ticaret yapabilirsiniz, bu seçenekte para önce r10 havuzuna aktarılır iş bitimi senin alıcı olarak vereceğin onayla satıcının hesabına geçer gibi düşünebilirsiniz.
silent34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ikiside benden düşükse önce iş sonra fiş 🙂
IyibirNet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ikiside hocam
Aliburaak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
2side değil. prensip. 15 senedir nakit çalışırım. çek senet vade kabul etmem. büyük kurumsal ebebek, istanbul metro aş gibi şirket olmadıktan sonra tabi
masterthone adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence üyelik tarihi daha önemli. Çünkü belli bir tradeden sonra özellikle eski üyeler trade kasmya uğraşmıyor belli bir seviyede bırakıyor
orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kesinlikle trade…
usengel77 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben giriyorum çıkıyorum etliye sütlüye karışmam yıllardır )
Tugrabey adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ticaret puanı kasılır ama yıl kasılamaz hocam. bu sebeple yıl derim. ticaret puanı 30 üstü %100 olsa bile yeter ama yıl en az 4-5 olmalı.
t4ko adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1000+ ticaretli üyeler buhar olup uçtu bu forumdan hem de ne vurgunlarla. Bana kalırsa yıl daha önemli
Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Üyelik yaşı, ticaret puanı, ban sayısı, 2FA gibi değerlerin tamamı dikkate alınmalı bence.
tugay_10 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hem süresi yüksek hemde ticareti yüksek olur mu?
Vanq adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
16 yıllık üyeyim, benim tavsiyem öncelik olarak ticaret puanına bakmanız.
MakayWeb adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bana göre ticaretin sorunsuz yapılabilmesi için;
R10 Yaşı (Yaşı boyunca sorun yaşatmamış)
Ticaret Puanı: (iş tutarı yüksek ürünler)
Ticaret Yüzdeliği: (%100)
Bu üç kritere sahip birinin özellikleri benden fazlaysa önce ödeme sonra ürün, benden düşükse önce ürün sonra ödeme olarak ticaretlerimi gerçekleştirmekteyim.
Emirhano adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bence kurumsal plus üyeliği olanla hocam
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişi kurumsal plus ondan olabilir hocam
atrkylmz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hizmet alırken ödemenin bir kısmını yada tamamını yapıyorum. Verirken de aynı şekilde. Bunu prensip haline getirdim.

Sorduğunuz konuya gelince, benim için kaç yıllık üye olduğu da, kaç adet ticareti olduğu da zerre kadar önem teşkil etmiyor.
+10 ticarette bir üye ile +500 ticareti olan bir üye benim açımdan eşit. (Hizmet başlığı ve pozitif trade oranı da göz önünde bulundurularak. )

Sonuç olarak, ilgili üyenin benim açımdan hatalı olduğunu düşünüyorum. Ama karşı tarafta benim prensibimin tam tersini prensip haline getirmiş olabilir
iso39 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence ticaret daha önemli hocam.
O yüzden trade puanı fazla olan şartları belirleyebilir.
TRPower adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ödemeden yana ya da aldığı işi teslimden yana sorunlu olan ve forumdan uzaklaştırılanların profillerini incelerseniz çoğunun üyelik tarihinin yeni ve trade sayısının fazla olduğunu göreceksiniz.

Ticaret yapacak olduğunuz üyenin forum yaşını, daha önce banlanıp banlanmadığını, banlandıysa ban sebebini, forumdaki aktifliğini, açtığı konularını ve konulara yazdığı mesajlarını birlikte değerlendirmelisiniz.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Kişi belli miktar önden kalanı teslimat sonrasıni dahi kabul etmiyor bende öyle biriyle işlem yapmam
UmutYanardag34 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence hiçbiri siz para almadan iş yapmayın Ticaret puanı kötü gelince sildiriyorlar. Yani bir kişiden memnun kalmayınca kötü puan veremiyorsunuz saçma bir durum. Herkese bi giriyorsunuz hep iyi puanlar var. Ben birinin konusuna eleştiri yaptım diye mesajım bile silindi o yüzden hiçbişiye güvenmeyin. Paranızı alın yapın.
can44 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
karakter, forum içindeki aktivite katkı vs. bakmalisin ek olarak kurumsal plus dogrulanmis ise oda ek + olabilir. Bunlar olsa bile bence 2 tarafta sorun yok ise risk eşit olması iyidir %50 ödeme gibi
CodeDev adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence ticaret sayısı fazla olan hocam uzun süreli üyelikli kişiler genellikle bilgi vermekten kaçınıp bilgi alma peşinde oluyorlar hatta bir dipnot ekleyeyim bu kişilerin büyük bir bölümü de forumu hava atmak veya keyif amacıyla kullanıyor.
real2018 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yav her iki tarafta razı geldikten sonra xxx.xxxxxx yazmak zor olmasa gerek. 😅 Neler neler biliyoruz da susuyoruz kimse ekmeğinden olmasın diye.
kaantoker adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ikisinin ortalaması önemli bence, 5 yılda 10 ticaret yapan biri ile 2 ayda 100 ticaret yapan kişi aynı olamaz illaki
eyefive5 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
trade tabiki. ama 15 yıllık üyelerde yani az birşey değil
AOK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
7 ay 44 tradeniz var gayet yeterli. Son ticaretler yakın zamanda. Profilinizden yana sorun yok.
Rimmose_99 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam bence karakter önemli ticarette İşini iyi yapanları tenzih ediyorum. Youtube alanında uzunca süredir hizmet alıyorum (izlenme, abone, cayın yayın, like gibi) SMM panel hizmeti veren 10 kişiden 8'inden memnun kalmadım mesela. Kurumsal Pluslar dahil.
ssmedyadanısmanlık adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
15 yıllık üye hocam benim üyeliğim eski dedi işlem yapmadım sonra gitmiş arkadaşim olan başka saglayiciyi dolandırmış şikayet açıldı hakkında önemli olan icraat çünkü senelik banlanip af ile gelenlerde oluyor geri zaten dijital ürün önce ödeme alinir
Ucube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benim için ikiside önemli
Alip adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ticaret sayısı bence hocam
GuyFawkes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret sayısı derim. Ama benim gibi bi profilde az ticaret sayısına rağmen güvenilirdir diye düşünüyorum
HazBusiness adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence konulardaki cümle kurma tarzı, forum üyelerine yardımcı oluyor mu olmuyor mu?.. gibi.

Forumla bağı olan adam işini düzgün yapar, sorun yaşamamak için de yapmak zorundadır.

Mesela makale satan birini düşünün. Geçmiş konularına bakıyorsunuz. "Instegramda ban yedim napçam?" tarzında cümle kurmuş biri işini iyi yapabilir mi
miracuzunlar adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
uzun süre + 50 ticaret benim için ideal orandır.

1 yıl üye olup 1000 ticaret sayısı olan kişi sadece lisans veya ebook tarzı şeyler satarak ticaret elde etmiştir o ticareti benim için yok hükmündedir mesela

Her ticaretten sonra ticaret puanı ben istemem mesela ama 30 liraliık mal satıp da tic atalım diyenler bile vardı hey gidi hey
MONSAVLE adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Eski hesapların çoğunda 2fa yok, en az 50 tane çalıntı hesaba denk gelmişimdir, ticaret puanı daha önemlidir.
Kriptoufuk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
boyu mu işlevi mi gibi oldu 😅😅 ben ticaretlerimde trade sayısını dikkate alıyorum. Hesabı açıp 10 sene dinlendirip ticarette yapılabilir. Bu benim için kriter değil asla. Kişinin varsa mesaj yorum geçmişinide mutlaka okurum bir insan konu altındaki yorumlarda nasıl bir karakterde olduğunu ticaret ahlakının olup olmadığını uslübundan belli ediyor zaten. Karşısındakine saygısı olmayan kişiyle ticaret puanı ne kadar yüksek olursa olsun hiç bir şekilde ticaret yapmıyorum
yigityavuzy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Satış konularına gelen yorumlar.
caneraltinel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
ticaret sayısı iyi olan bence hocam. ne hesaplar gördüm 4 5 yıllık art niyetli.
Lorem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bence trade sayısı daha olumlu bir etken oluyor çünkü üye 5 sene önce üye oldu diyelim. Yılda bir kere girip bir ticaret yapması ile bir yılda 50 ticaret yapan insanın güvenilirliği farklı oluyor diye düşünüyorum.
rafygraph adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans hocam, nicelik sitedeki sayılar hizmetini severek ve kaliteli yapan insanın kefili de çok oluyor ticaret puanı geçmeden bir çok satış da yapılabiliyor.
MaSTeK1 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Valla çok zor bir soru. Ama üyeliği yeni olan kişilerle bende genelde iş sonu ödemeyi tercih ediyorum.
baznx adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trade tabiki
Srylius adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticaret sayısına pek bakmamak gerek smm takipçi vb. basit şeyler alıpta yükseltiyor herkes veya hizmet satın alınca dahi ticaret sayınız artıyor yani takipçi satın aldı 200 kere diye bu adama güvenmek ne kadar doğru yani.
Nurullaah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Trade ve yaptığı işlerin ücreti daha önemli diye düşünüyorum
Sonuç: trade atan birine yazdım ve ürünü göndermeyip sürekli oyalıyormuş en son da yılbaşından sonra teslim edeyim demiş.