Erhan arkadaşımızda en az r10 kadar eski bir üye bu forumda uzun yıllardır moderatörlük yapıyor. R10 olarak çok büyük bir aileyiz ve aile içinde her zaman gönül kırgınlıkları, tartışmalar ve yol ayrılıkları olabilir. Fakat kimse ailesinden kopamaz.. Uzun yıllar r10’da moderatörlük yapıp sonra moderatörlükten ayrılan çoğu arkadaşımız bile şuan halen normal üye olarak forumu takip ediyor alım satım yapıyor yardım istenilen konularda desteklerini sunuyorlar..

Şunu ifade etmek istiyorum hemen hemen hepimiz burada ailemizi geçindiriyoruz, kimimiz kendi rızkımız kendi kısmetimiz için mücadele ediyor kimimiz ise hem ailemiz hemde çoluk çocuğumuz için mücadele ediyoruz..

Erhan arkadaşımızında ailesini kendi kişiliğini ve geçmişten gelen bir üye olduğunu burada aktif olan satış konularınıda göz önünde bulundurursak hani moderatör olarak değilde en azından foruma normal üye olarak devam edip ülkece ekonomimizin bu denli zor zamanlardan geçtiği dönemde ekmeğini rızkını çıkarmasını cani gönülden isterim. Çünkü bende bir babayım bende aile geçindiriyorum.. Coşkun abininde bunları göz önünde bulunduracağına adım gibi inanıyorum. Selam ve saygılarımla..