dostlarım yenı hesap kımlık vsvs herseyı denedım olmuyor böyle kaldı sacmalık para iadesı ıstesem nerden ısterım

Sorun bulundu: Google kimliğinizi doğrulayamadı

Kimliğinizin doğrulanması sırasında bir sorun bulundu.
Hesapta veya sağlanan bilgilerde sorun tespit edilmesi durumunda Google, kullanıcıların güvenliğini sağlamaya yardımcı olmak için geliştirici profillerini ve uygulamalarını Google Play'den kaldırır. Geliştirici doğrulamaları hakkında daha fazla bilgi edinmek için Play Console Gereksinimleri'ni ve Play Console Yardım Merkezi'ni ziyaret edin .
Sorun ayrıntıları
Aşağıdaki alanlarda bir sorun bulduk:
  • Kimlik doğrulama
Sınırlı sayıda doğrulama girişimine izin veriyoruz. Play Console Gereksinimlerini incelediyseniz ve kararımıza katılmıyorsanız veya kararın hatalı olabileceğini düşünüyorsanız itirazda bulunmak için Play Console'a giriş yapın.

Play Console Gereksinimleri Hakkında

Google Play, kullanıcılarımıza güvenli ve harika uygulama deneyimleri ve tüm geliştiricilerimizin başarılı olması için harika bir fırsat sunmak istiyor.
Aşağıdaki ayrıntılar da dahil olmak üzere geliştirici hesabı bilgilerinizi doğru bir şekilde sağlamalısınız:
  • Yasal ad ve adres
  • İletişim e-posta adresi ve telefon numarası
  • Uygun olduğu yerde Google Play'de gösterilen geliştirici e-posta adresi ve telefon numarası
Geliştirici doğrulamaları hakkında daha fazla bilgi için Play Console Gereksinimleri'ni ve Play Console Yardım Merkezi'ni ziyaret edin .