Arkadaş hwid bypass soruyor ısrarla proxy anlatıyorsunuz hocam. Proxy konusunda da residential ya da mobil proxy kullanırsanız yakalanma ihtimaliniz yok birisi sizi özel olarak report etmediği sürece.Vınn için hat satın almanız gerekir güncel hat fiyatları 500-600tl gibi meblağlar üstüne bir de faturalarını ödeyeceksiniz.
Vmw ile pc ye sanal makina kurup makinaya yaptıkları konfigürasyonlar ile oyunun vm detect etmesini engelleyerek hwid bypass ediyorlar facebook gruplarında 700 tl ye nasıl yapıldığını anlatıyorlar ve kurulum vs de yapıyorlar ama içeriği nedir nasıl yapıyorlar bilmiyorum.
Ben bir içerik üreticisiyim: ne ticaretini yapıyorum ne de daha fazlasına hakimim. İster Hwid Bypass isterseniz de doğrudan Proxy kullanın: sonuç yine aynı. Denemesi bedava nihayetinde sunucu bana ait değil. Deneyip sonucu yazın bizde öğrenmiş olalım

Background çalışmasında yer aldım yazılımcı değilim ve daha fazlasına hakim değilim ama duvarı aşabilirseniz zengin olursunuz

Elbette konu sahibi değerli arkadaş Sailor ve Knidos gibi gelişmiş bir alt yapıyı tercih eden şirketlerin serverlerinde oynamıyorsa; aksi takdirde yeni açılmış bir serverde delmek kolay olacaktır. Sevgiler.