Domainler adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hocam aylık gelirim banka kayıtlarında çok çok eskiden kalma 10bin görünüyor hala. o bankayı kullanmadığım için hiç bir bilgi güncellemesi yapmadım. en az 10 sene öncesinden kalma hiç kullanmadığım bir banka hesabı sadece kredi kartım vardı onu da en son ne zaman kullandınız deseniz hatırlamam, aralıklarla limit yükseltiyorlardı 3-5 bin. 150bin limit birden 500bin olunca bende çok şaşırdım. öyle kredi puanım felan da yüksek değil kredi ve kredi kartı kullanma alışkanlığım yoktur hiç. en son kredi puanım da yanlış hatırlamıyorsam 1400 civarı bir şeydi. 2 tane kredi kartım dışında hiç bir kredim yok. kartlarında 1 tanesini çok nadir kullanıyorum zaten limiti arttıranda kartını kullandığım banka değil
O zaman geriye tek şey kalıyor… Bankada size güvenip 500.000 limit verecek kadar paranız var. 😁

Uzun bir süredir yapıkredi bankasında aidatının yüksek olmasına karşın aidat ödemeden kullandığım bir kredi kartım var. Limiti o zamanlarda şu an konustugumuz meblalardaydı. Bana bu tarz limit artırım bildirimi gelmedi hiç. Belki de benim talebim olmamıştır diye sanırım. Veya çok uçuk, saçma bir noktaya gitmesi bankalar tarafından engelleniyor da olabilir bilemiyorum..

Faiz durumundan ve artan limitlerden dolayı umarım insanlarımızın canı yanmaz. Eskiye oranla kredi kartı hususunda bence cok daha bilinçliyiz artık…